Юни ще донесе увереност на тези три зодии

11055
Юни ще донесе увереност на тези три зодии
Снимка: iStock

Три зодиакални знака може да се чувстват донякъде безсилни по това време. Често прибягваме до крайни действия, за да привлечем внимание, когато се чувстваме безсилни.

Още: 4 зодии с необяснима тревожност в края на май 2024

Много от нас жадуват за внимание от страна на бивши любови, настоящи партньори... приятели, врагове, колеги и непознати на улицата. Възможно е да се чувстваме така, сякаш вселената хвърля светлина надолу върху това, което имаме, а за някои от нас може да се окаже, че нямаме нищо, което предполага, че няма какво да губим. Както е казано, няма нищо по-опасно от човек, който няма какво да губи.

Единственият реален проблем с това да нямаш какво да губиш е, че винаги има някой в опозиция, който има какво да защитава, което означава, че има какво да губи и това, което прави този период толкова труден за тези три зодиакални знака, е, че те могат да се окажат предизвикани от противник, който е много по-силен от тях.

Овен

От време на време се чувствате застрашени от сили, които не можете да контролирате. Тъй като сте Овен, няма да се предадете лесно, затова се борите като луди, за да се задържите на повърхността. Ще видите, че може да се окажете на неприятно място. Искате да постъпите правилно, но не сте сигурни дали имате какво да покажете.

От една страна, никога не се отказвате от битката, а от друга, не сте сигурни, че можете да съберете енергия за още една битка. Доста сте уморени от това, че трябва да поддържате енергията си, тъй като сте искали да вложите тази сила в неща, които ви носят полза, като свободата, любовния живот и семейството. Уморени сте да водите битки, които сякаш нямат нищо общо с вашата реалност.

Лъв

Това, което може да се окаже, че правите през този период, е да крещите на някого, който ви е притеснил до такава степен, че сте изгубили самообладание и не можете да задържите думите за себе си. Вбесени сте от реакцията на някой друг на собствените ви думи и егото ви гори, което ви кара да атакувате този човек словесно и с голяма интензивност.

Чувствате, че този човек по никакъв начин не е възприемчив към вас, и поради това се обръщате срещу него. Не обичате да бъдете пренебрегвани или отблъсквани. Иска ви се да се нахвърлите върху този човек, защото не ви приема сериозно, но това, което сте му казали, е обидно и отблъскващо. Знаете това, но не желаете да го признаете.

Това е началото на истинското отпускане. Не се нуждаете от този човек в живота си и всички предишни разбирания за него не са реални; трябва да ги оставите. Трябва да ги забравите. Изградили сте си идеал за тях в съзнанието си и когато те не го изпълняват, ги осъждате за това. Ще се отървете от тях, веднъж завинаги, което ще доведе до вашата лична и душевна свобода.

Везни

Това, което може да ви се случи е, че нуждите ви не са удовлетворени и това ви ядосва. Сякаш трябва да правите нещо, което вече не ви се струва правилно, и част от вас иска просто да го отстраните, за да не се чувствате повече притеснени от него.

Все пак една част от вас знае, че това, което ще направите, е погрешно, така че в този момент се задейства съвестта ви, което предизвиква голям конфликт във вас, Везни. Вие сте много добър човек, който от време на време обича да се отдава на на другите. Това е нещо, което наричаме криза на съвестта.

Още: Какво трябва да чуе всеки зодиакален знак преди края на май 2024

Ще поемете по по-висшия път, тъй като това е, което ви се отдава най-добре, и това ще се прочете като голям урок, Везни. Нормално е да признаете, че сте сгрешили, и да се поучите от грешка, която сте избрали да НЕ направите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

В Неделя: Съдбата ще сложи лъжица катран в кацата с меда на тези зодии

Неделни пари за черни дни ще сгънат тези 4 зодии!

На 16 юни: Числото 16 ще бъде балсам за душата на 4 зодии!

Хороскоп за утре,16 юни: Късмет за Телците, но не и за Девите

Дневен хороскоп за 16 юни 2024 г.

Кои женски зодии са си дар от Бога за всеки мъж?

Кои зодии са надарени с пророческа дарба?

Зодиите, които ще получат щедър подарък от Вселената този уикенд

Зодиите, които ще са най-щастливи този уикенд, 15-16 юни 2024

Седмичен хороскоп за 17-23 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com