В събота: Тези три зодии загърбват тъгата

5079
В събота: Тези три зодии загърбват тъгата
Снимка: iStock

В събота, 25 май 2024 г., освобождаването от чувството за тъга ще бъде избор. Дали ще се съгласим на това освобождаване, или ще подновим споразумението си за още няколко месеца... или години? Този въпрос наистина зависи от нас.

Не ни харесва да мислим, че притежаваме този вид власт, тоест способността да се „откажем от нещо“, както е в случая с тъгата. Ако сме тъжни, значи сме тъжни и го знаем, но дали това е постоянна присъда, или имаме право на глас по въпроса?

Още: 3 зодии със сърца на воини

Когато осъзнаем, че, странно и парадоксално, ние сме отговорни за всичко, което ни се случва, независимо колко е добро или лошо, можем да заявим силата на автентичността. Ние сме по-големи от нашата тъга; ние сме по-велики от общата болка.

Близнаци

Нещо е на път да се случи и то е много хубаво нещо. Вие обаче не очаквате да се случи по този начин, така че може да ви изненада. По това време към вас се насочва вълна от положителна енергия. Някой от миналото ви ще се свърже с вас и ще ви помогне да се освободите от тъгата си.

Това освобождаване от тъгата не е предварително обмислено, всъщност всичко е просто „случайност“, ако такова нещо съществува. Връщайки този човек в живота си, ще видите, че голяма част от това, което сте чувствали като бреме и скръб, сега е просто нещо, което можете да оставите. С други думи, този човек ви напомня, че сте нещо повече от просто „тъжен“ човек; вие сте човек на любовта, радостта и надеждата.

Това, което някога сте държали толкова здраво, че пръстите ви можеха да се счупят, сега ви се струва сякаш е направено от пясък... то е леко, ефирно и готово да бъде пресято през вашите стиснати пръсти. Всичко, от което сте се нуждаели, е било подадена ръка, която този човек от миналото ви е предложил несъзнателно, и вие ще я приемете, Близнаци. Можете да си тръгнете от тъгата, която ви е държала в плен твърде дълго.

Дева

Стигнали сте до момент в живота си, в който сте започнали да осъзнавате, че тъгата, която сте влачили със себе си ден след ден, наистина не ви служи, нито пък някога ви е служила. Дали сте готови да поемете още болка, или най-накрая сте на мястото, от което можете да се освободите от този ненужен товар?

На 25 май, ще видите, че сте си платили дължимото, а най-странното е, че изобщо не сте го дължали. Още от дете сте поели задължението да влачите тази страшна тъга и макар да имате пълното право да се чувствате по начина, по който се чувствате, имате и правото да живеете живота си спокойно.

Тъгата, която сте носили като товар, вече не е от значение за живота ви. Приблизително по това време ще се примирите с идеята, че сте направили всичко, което можете по тази тема, и че е време да целунете всичко това за сбогом. Жадувате за щастие, мир и положителна енергия и ще се освободите от робството на вината.

Стрелец

Животът в настоящето е това, което ви вълнува тези дни, Стрелци, а това означава, че ще трябва да се откажете от привързаността си към миналото, което за вас означава всичко. Оправдали сте се с болката, която носите със себе си и ще видите, че тъгата, която витае около вас, е превърната в патерица, която използвате, за да си попречите да имате нови преживявания.

Още: 3 зодиакални знака, чиито късмет ще се изстреля рязко нагоре

Всички сме преживели „твърде много“ и започвате да разбирате, че тъгата е нещо, което всички споделяме... но че вие лично не трябва да я превръщате в свой житейски избор. Сега сте готови да се освободите от нея и Венера в Близнаци ще ви помогне да продължите смело напред.

Идентифицирали сте се с тъгата си и това ви е направило човека, който сте сега, но можете да разчупите тази идентичност също толкова лесно, веднага щом осъзнаете, че това наистина е във вашата власт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии живеят най-дълго?

Дневен хороскоп за 17 юни 2024 г.

Зодиите, за които ще настъпи щастливо време много скоро

Зодиите, които ще подобрят финансовото си състояние в края на юни

В неделя: Тези зодии хващат здраво юздите на живота си

Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Зодиакалният знак с най-благородната аура

На 16 юни: Вселената има специално послание за 4 зодиакални знака

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 16 юни 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 16 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com