Везните да не мечтаят, а Скорпионите да не се доверяват през септември 2023 г.

9966
Везните да не мечтаят, а Скорпионите да не се доверяват през септември 2023 г.
Снимка: iStock

Наближава първият есенен месец, който може да бъде много благоприятен за всички. За да ни донесе наистина много позитив и късмет, опитайте се да следвате съветите на астролозите, описани в този хороскоп.

Овен

Овните трябва да помнят, че през септември не трябва да разчитат за всичко на помощта на близки, приятели и колеги. Ако искате да направите всичко възможно най-добре, тогава е по-добре да го направите сами.

Телец

Сигурно Телците ще искат тишина и спокойствие през септември, но само в самото начало, защото от 4-ти Венера вече няма да е ретроградна. Това ще се отрази изключително благоприятно на енергията им. Началото на есента ще бъде за тях време на нови победи, и то на всички фронтове едновременно.

Близнаци

Близнаците през септември не трябва да променят плановете си в последната секунда. Ако нещо е решено, значи трябва да се остави така, както е. Колкото по-рядко тези хора нарушават обещанията, толкова по-добре за тях.

Няма ненеказано добро: През септември, 4 зодии ще го разберат!

Рак

Раците трябва да разчитат на чувството си за дълг, което ще ги доведе до щастие. Ако смятат, че трябва да подадат ръка за помощ на приятел, тогава е важно да го направят.

Лъв

Лъвовете не винаги знаят как да водят конструктивен диалог с друг човек, но могат да намерят сили в себе си да продължат напред във всяка ситуация. Успех очаква всички Лъвове, които копнеят за промяна.

Дева

Най-големият „грях“ на септември за Девата е безразличието към случващото се наоколо. Важно е да запомните, че ако някой изпитва затруднения и отчаяно моли за помощ, трябва да му помогнете. Девите трябва да спрат да се опитват да бъдат като някой друг.

Везни

Везните са мечтателни, но през септември няма време за мечтания и реене в облаците. Трябва да действате и то уверено. Времето за промяна идва, но добрите промени в живота няма да дойдат, ако не направите абсолютно нищо за това.

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат нападнати от недоброжелатели през септември и да станат жертва на енергийни вампири. В тази връзка те често трябва да казват „не“ на други хора в отговор на техните искания и заповеди.

За кои зодии септември ще бъде най-печелившият месец от 2023?

Стрелец

Стрелците през септември могат да чуят определени слухове за себе си, които могат да ги ядосат много, но не се обезсърчавайте и не се ядосвайте на глупави хора, които нямат какво да правят. Не трябва да подкрепяте конфликти, защото това е съдбата на тесногръдите хора.

Козирог

Козирозите не трябва да летят напред с отворени очи, а смирено и спокойно да чакат като хищник. Трябва да изчакате удобна ситуация за атака. Това е много важно, както в бизнеса, така и в любовта.

Водолей

Водолеите често се забъркват в проблеми, защото не разработват резервен план за себе си. Те предпочитат да вървят напред с ентусиазъм, който често им струва доста пари. Септември не е изключение.

Риби

В никакъв случай Рибите не трябва да се отказват от всичко, дори и много да ви се иска. Успехът е близо, въпреки че те не го усещат. Твърде рано е да хвърлите въдицата по отношение на нови хобита и работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com