Умни стелки затоплят краката по желание

63091
Умни стелки затоплят краката по желание
Снимка: Getty Images / Guliver

Френска компания създаде умни стелки за обувки, които затоплят краката по желание и дори могат да следят дали човек се движи достатъчно и добра ли е стойката му, съобщи в. "Дейли мейл".

Стелките са подходящи за всякакви обувки. Те могат да се зареждат и да се свързват с апликация за телефон, така че човек да задава различна температура. Имат и сензори за броене на стъпките и на изразходваните калории.

Защо ръцете и краката на жените са по-студени?

Жените често страдат от студени ръце и крака – независимо от сезона и климатичните условия. При това да се стоплят крайниците на ...

Загряващият елемент в стелките е на мястото на палеца. Специалната тъкан разпространява топлината по цялото стъпало. Тя е високотехнологична и лека. Нарича се Неотек.

Стелките тежат 100 гр. При петата дебелината им е 1 см, а при пръстите - 0,5 см. Максималната температура, която достигат,е 40 градуса Целзий. Тя може да е различна за двата крака. Затоплящата функция се включва по желание със смартфон. Батериите издържат до 8 часа и след това се презареждат с USB.

Стелките имат и антишокова система на петата и вибрираща система за пръстите, която осигурява естествено движение. Цената на стелките е 99 щатски долара. Изработват се по поръчка на сайта Кикстартър.

 

Клуб на дамите с космати крака набира популярност в мрежата

Клубът на дамите с космати крака, на които им е писнала епилацията, набира популярност в мрежата и хиляди снимки на женски избуели край...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно