ФАРА 2017 - говори журито: Надежда Трифонова, творчески директор на NRG Creative Boutique

12388
ФАРА 2017 - говори журито: Надежда Трифонова, творчески директор на NRG Creative Boutique

С официална церемония в град Пловдив приключи най-голямото събитие за рекламната индустрия у нас - ФАРА (Фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции).

Голямата награда за "Агенция на годината" грабна Saatchi&Saatchi София. Второто място заеха All Channels Communications, а третото - DDB Sofia. Фестивалът на рекламните агенции приключи, но ние ще продължим да ви правим съпричастни с това, което се случи на него. Разговаряхме с Надежда Трифонова - творчески директор на NRG Creative Boutique и жури на фестивала.

На ФАРА 2017 NRG Creative Boutique грабна три бронза в категориите ООН, Други филмови форми и Film Craft.

През годините има редица значими награди: злато на 22-рото издание на Golden Drum в категория Outdoor, с проектa Quattro Conquered the Mountain, както и злато на ФАРA 2016 в категория Ambient. Проектът беше награден с бронз от престижния световен маркетингов фестивал Audi Communicaton Award, на който се бореше с проекти от САЩ и Белгия (Single Activity).

NRG Creative Boutique възниква преди повече от 10 години, с амбицията да се концентрира върху изграждането на запомнящ се образ на марките за които работи. Агенцията поставя акцент върху идеите и творчеството, а за изпълнението, тя разчита на мрежа от партньори със специфични познания, умения и доказан професионален опит.

За съжаление, пазарът направи съществуването на чисто идейна компания почти невъзможно. Ето защо се налага агенцията да се преориентира и да се заеме и с реализацията на своите проекти. Разбира се, тя запазва амбицията си да създава "бутикови" идеи. 

ФАРА 2017 - говори журито: Марин Костов - Мъро, творчески директор на All Channels

С официална церемония в град Пловдив приключи най-голямото събитие за рекламната индустрия у нас - ФАРА (Фестивал на Българската асоциа...

Освен ATL реклама, агенцията има в портфолиото си много успешно създадени и реализирани BTL проекти и събития. Общо взето името Вoutique само създава илюзията, че агенцията е малка, защото облужването, което предлага е full survice.

Всичко, което правим трябва да изненадва - да е нещо ново и неочаквано. Това е характерният почерк на NRG.

Интервю на Милена Славкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю