Ирина Илиева: Щастие е да работя за бранд, който обичам и чиито продукти използвам ежедневно вкъщи

74450
Ирина Илиева: Щастие е да работя за бранд, който обичам и чиито продукти използвам ежедневно вкъщи

Г-жо Илиева, кога беше първата ви среща с Цептер и защо решихте да станете част от екипа на компанията?

Присъединих се към Цептер през 2009 г. като преводач. По онова време ме привлече възможността да практикувам активно професията си. Но атмосферата в компанията бързо ме грабна и постепенно започнах да навлизам във все повече аспекти от дейността й. Наскоро получих покана да заема сегашната си длъжност - мениджър на бранда „Хоум Кеър”.

Силата на чистата вода

Всички знаем легендата за египетската царица Клеопатра, която поддържала хубостта си с мляко и мед. В днешно време изборът на разкрасит...

Сега, след толкова години, какво най-силно ви мотивира във вашата работа?

Най-важното за мен в работата е възможността да общувам с различни хора и да знам, че това, което предлагаме, е с най-високо качество. За мен е щастие, че работя за бранд, който обичам, и чиито продукти използвам ежедневно вкъщи.

Разкажете повече за бранда „Хоум Кеър”, за който отговаряте?

Уредите „Хоум Кеър” предлагат нов и по-добър начин за цялостна грижа за дома и за премахването на много от причинителите на нашите заболявания. Бранд „Хоум Кеър” съвсем наскоро се отдели като самостоятелна дивизия в компанията, но продуктите, които обхваща, се предлагат от години. Това са уредите за пречистване на вода EdelWasser и AqueenaPro, уредите за пречистване на въздуха Therapy Air Ion, както и мултифункционалните системи за почистване Tuttoluxo.

Кой е най-продаваният продукт от този бранд?

Как да приготвяме здравословна храна?

Храненето винаги е било сред най-големите удоволствия за човека. Древните народи знаели много за храната. Считали я за благословия, но ...

Нашата статистика показва, че това е EdelWasser - уредът за пречистване на вода. Очевидно хората са осъзнали колко е важно доброто качество на питейната вода и търсят решение. Това се потвърждава и от високия интерес към новата генерация на уреда за пречистване на вода AqueenaPro. Лансирахме го преди по-малко от два месеца, а непрекъснато получаваме запитвания.

С какво продуктите на Цептер се отличават от останалите на пазара?

Автоматичният ми отговор е качество, но предполагам, че много читатели ще кажат – има много качествени продукти на пазара. Това е така, но освен качество ние изпъкваме и със свойствата на нашите уреди, които са по-различни от това, което предлагат останалите. Голяма част от нашите продукти са направени по технология, до която компанията е достигнала след дълги проучвания и опити, и за която е получила патент. Да вземем като пример съдовете за хранене, с които повечето хора свързват Цептер. Специалната стомана и методът, по който са изработени дават възможност да готвим в тях без вода, мазнина и сол и така да запазим качествата на хранителните продукти.

Какъв е профилът на клиентите ви в България?

Всеки от нашите продукти е създаден с грижа за здравето. Така че всеки, който мисли за своето здраве, е или ще бъде наш клиент. Аз наистина съм убедена, че продуктите ни са необходимост за всяко семейство. А защо не и за всеки офис, където сега за разположени огромни пластмасови бутилки с вода за служителите, примерно.

Готови ли сте за голямото почистване след ремонта?

Лятото е сезонът на отпуските и почивките, но и време за освежаване на дома. С настъпването на есента вероятно идва и краят на дългия р...

Методът за продажба, който използвате, доколко е актуален към днешна дата?

Методът директни продажби, т.е. директен контакт с потребителите, според мен е повече от актуален. Доказателство за това е и колко много компании от различни сфери вече се стремят да стигнат до клиентите си директно. От опит съм се убедила, че личният подход е най-сигурният начин да предоставим изчерпателна и вярна информация за продуктите си и да отговорим на всички въпроси. А един добре информиран човек може да вземе най-правилното решение.

Какво представлява новият продукт от бранда „Хоум Кеър” - AqueenaPro?

AqueenaPro е усъвършенствана 5-степенна система за филтриране на вода, благодарение на която може да осигурим здравословна вода в най-чистия й вид – така както природата я е създала за нас.

Ние сме това, което пием!

Помним още от предмета по биология в училище, че 2/3 от човешкото тяло е съставено от вода. И по-точно, количеството вода в тялото на с...

Как да сме сигурни, че с този уред водата наистина е пречистена?

Всичко, което Цептер създава, преминава през строг контрол и различни тестове преди да получи гаранция за качество. Сърцето на уреда е мембраната на реверсивна осмоза – най-мощната бариера срещу всички замърсители във водата. Самата мембрана е произведена в Япония специално за Цептер.

На пазара има най-различни предложения за пречистване на вода, какво бихте казали на хората, които се двоумят какво да изберат?

Основното, с което AqueenaPro се отличава, е съчетаването на множество методи за пречистване в едно. Водата преминава през 5 различни нива на филтриране, нещо, което другите уреди не могат да предложат. Дори вкусът на пречистената с AqeenaPro вода е различен.

Каква е цената на AqueenaPro?

За да съхраним младостта си, трябва да се храним здравословно

За да запазим красотата и младостта си, изразходваме много средства за козметика и процедури против стареене, въпреки факта, че можем с...

А здравете има ли цена, бих попитала аз? Хубаво е хората да се замислят, че за питейна вода харчим всеки ден и това е така от години. Инвестицията в AqueenaPro е инвестиция в нашето здраве. Цената на уреда до края на годината е 1195 евро. Системата има 3 годишна гаранция, но тя остава във вярна служба на здравето на цялото семейство дълги години наред.

Тази цена достъпна ли е за българина? Предлагате ли разсрочено плащане?

Зависи от какъв ъгъл го гледаме. Всички имаме наблюдения върху това колко струват най-модерните мобилни телефони, които на практика морално остаряват в деня, когато са лансирани. А да не забравяме, че всеки един от нас прави сериозни разходи ежемесечно, за да си осигури качествена питейна вода, купувайки бутилки с минерална вода и наливайки вода в пластмасови бутилки от най различни източници. Но това някак си сме го приели за даденост. Но пак казвам - инвестицията в AqueenaPro е инвестиция в нашето здраве и здравето на цялото ни семейство. Предлагаме също и разсрочено плащане и дори до края на годината без оскъпяване на равни вноски.

Как можем да закупим продуктите от бранда „Хоум Кеър”?

За да получите повече информация за продуктите и да ги видите, може да се свържете с нашите консултанти и лично с мен на телефон 0889922216, както и на e-mail: bm.homecare@zepter.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю