X
 
 

Добре, че нямам снимка с Пеевски, облекчено въздъхна Близнашки

27546 9
Добре, че нямам снимка с Пеевски, облекчено въздъхна Близнашки
Снимка: БГНЕС

Присъствието на Делян Пеевски е вездесъщо заради влиянието му в различни икономически сфери. Това заяви бившият служебен премиер Георги Близнашки пред bTV.

По думите му е по-важно да бъде преодолян този вид присъствие, отколкото с кого се е срещал. Близнашки все пак обясни, че той снимки с Пеевски няма и само се е ръкувал с него в пленарната зала, както е направил с всички депутати на първия ред. "Слава Богу, че нямам снимка с Делян Пеевски", каза той. Бившият премиер изрази надежда снимката на новият финансов министър Владислав Горанов с депутата от ДПС да е инцидентна.

Той обясни, че не се е обидил на лидера на ДПС Лютви Местан за думите му, че е най-слабият премиер в историята на България, защото има ясното съзнание за това, което е направил.

"Мога само да съжалявам, че той даде воля на лошите си чувства, тъй като самият аз съм го защитавал от същата тази трибуна на Народното събрание. Но според мен той изтърва нервите си, за което предполагам, че в скоро време ще изрази своето съжаление официално", допълни Близнашки.

Според него няма опасност за етническия мир в страната. "Просто не трябва, както се казва, да дърпаме дявола за опашката", заяви той.

По думите му страстите след изборите са се успокоили трудно, но вярва, че нещата ще потръгнат, когато правителството започне работа. "Повечето от тези хора са хора с опит. Да им пожелаем кураж", призова бившият вече премиер. Музикалният поздрав, който Георги Близнашки отправи към новия кабинет, по подобие на песните, посвещавани напоследък от българските политици, е Let It Be на "Бийтълс".

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 9 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Хюсеин Хафъзов: „Българите не заслужават собствена държава“българите отдавна са показали, че са способни да преглътнат всяко унижение и не са способни на каквито и да било защитни, да не говорим за агресивни действия спрямо своите господари, били те политици, бизнесмени или чисти престъпници.
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Не го познавах, но този човек започна да ми става симпатичен, след като виждам каква партийна ненавист разпалва всред довчерашните си червени фенове. А щом те и Доган говорят и за некадърността му, то мога вярвам, че е достатъчно способен на поста си. Очевидно служебното правителство си свърши добре работата. Лошото остава това, че правителството на Станишев, съставено от БСП, ДПС и Атака ни вкара виж още ›› в блатото на мизерията.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Какво искате от Близнашки, та той беше спуснат с парашут от Роско Потурнака . Той беше само един обемист параван а командваха ам. лакеи Велизар Шаламанов и Васил Щонов . И той беше доволен да им слугува .
 • Анонимен 6 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА С ЛУКАНОВ. / КРЪСТНИКЪТ / ИЛИ КРИМИНАЛИСТ НОМЕР ЕДНО. ТОЙ СЕГА ИСКА ДА ЛЪЖЕ 20 ГОДИШНИТЕ. ВСЕ ЕДНО НЯКОЙ ДА КАЗВА , ЧЕ НЯМА СНИМКА С ВОЛОДЯ ВОЛКОВ , А ИМА ДЕСЕТКИ СЪС СТАЛИН. КЪДЕ БЕ ПРОФЕСОРЕ МАРКСИСТ / СОРОСОИД/. ? САМ АКТ А ФУЛЛ ПЛЯМПАШ
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Този шопар от какво бил доволен ... А че е некадърник нито дума .
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Местан е прав че БЛИЗАШКИ беше най слабия премиер на България у най реваншисткия......и най корумпирания преподаватвл
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  С Пеевски нямаш,но с мутрата,Буда-тиквата и с всички мутренски насрани,крадливи КАЛИНКИ имаш......
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Пълен ОЛИГОФРЕН,КОМПЛЕКСИРАНА ПРЕЗИДЕНСТКА ПРОСТИТУТКА.....ДОЛНА,ГНУСНА МУТРЕНСКА КУРВА
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  АМИ ЧЕ ТО БЛИЗАШКИ Е МНОГО ПО ЗАДКУЛИСЕН И ПРОТИВЕН ОТ ПЕЕВСКИ.
Нагоре
Последно в Актуално