X
 
 

Гръм в рая - Слави Бинев се разсърди на Бойко Борисов заради отказан пост

36829 11
Гръм в рая - Слави Бинев се разсърди на Бойко Борисов заради отказан пост
Снимка: БГНЕС
Не очаквам Бойко Борисов да се промени – не дава добри сигнали още от самото начало. Това заяви депутатът от „Патриотичния фронт” (ПФ) Слави Бинев.

Вчера нашият председател Валери Симеонов представи моята кандидатура за председател на Комисията по европейски фондове в парламента и тя не беше приета. Логично беше аз да поема поста, защото имам опит и защото вицепремиери станаха другите хора в това Народно събрание, които имаха компетентността да поемат този пост, обясни Бинев.

До края на месеца ще ни възстановят плащанията по ОП "Околна среда"

Много важно е по отношение на еврофондовете да има приемственост. Затова съм говорила с всяка една от партиите по време на управлението...

На въпрос защо сега Бинев се оплаква, след като ПФ прокламираше как не иска постове, депутатът на Патриотите обърна палачинката от гледна точка „експертност”. Имам опит, биография, които не могат така да бъдат отхвърлени, каза Бинев пред Нова телевизия. И намекна, че кандидатурата му не е приета, защото е гласувал против кандидатурата на Бойко Борисов за премиер. ГЕРБ настояха да съм заместник на Комисията по еврофондовете – явно не искат да има достатъчен контрол, добави бившият евродепутат.

Ако курсът да не се спаси „тази опоскана държава”, ще оттеглим подкрепата си за това правителство. В програмната декларация отпадна нашата точка за много по-строг контрол на банковия сектор. Не може да научаваме какво става в банките ни от Forbes – там посочиха как една банка в България я спасиха два път, а друга я хвърлиха на кучетата. Трябва да има пълна ревизия на банковата система – не само в КТБ, а и в другите банки, „които се клатят по страхотен начин”, категоричен беше Бинев. И необяснимо по темата тръгна да коментира поведението на Сашо Диков и предаването му „ДикOFF” и какво значело в превод на български.

Искаме моментално да се направи по-добър Изборен кодекс, да се спре битовата престъпност, да се спре незаконната сеч и още други – това са нещата, които трябва да се направят на всяка цена. По някои от тези неща трябва да се опълчим и на големите международни организации, в които участваме и това поставя под въпрос някои сериозни реформи. И бързо ще се разбере колко дълъг ще е животът на това правителство – по екипа ще си проличи. Ако се обгради с удобни хора, които не противоречат, Борисов ще се провали, смята Бинев. А ние ще внимаваме къде и какви хора се слагат и моментално ще разберем иска ли се да се решат въпроси или се иска някой да си изпълни детската мечта пак да е премиер, добави Бинев. Аз няма да си мълча и силно се надявам интуицията ми да ме лъже, но – „Ха дано, ама надали”, завърши той.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 11 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Макак , Слави Бинев не е от Реформаторския блок , а що се отнася до английската преса , лъжеш като дърт комунист ! Следя английската преса ежедневно !! Коментират комунистическата катастрофа и поздравяват новото правителство и Б.Борисов ! Не е хубаво да се лъже ''другарьо'' !!!!!
 • Анонимен 10 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ЕДНАТА МУТРА СЕ РАСЪРДИЛА НА ДРУГАТА! Голям смях.Това ,че такива като Слави Бинев се приемат на сериозно като експерти,може да се случи само в РБ.В английската преса се появи коментар от сорта:Бившия охранител Б.Борисов отно стана премиер.
 • Анонимен 9 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Този мамут кой го бръсне за нещо-не става за чеп за зеле !
 • Георги 8 Георги преди 5 години Профил на трол?
  Снимката кърти............ Поздравления за редактора А иначе; - боклука изглежа и смърди еднакво навсякъде
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  А Слави Трифонов пак няма да успее (през следващите 4 години) да купи градинка в центъра на София.
  : 0 !
 • Зиг Хàил 7 Зиг Хàил преди 5 години Профил на трол?
  Сърдя се на Боко и другите че не щат да ми оправят държавата.
 • Иво 6 Иво преди 5 години Профил на трол?
  точно на тоя мафиот да дадат накакъв достъп до еврофондовете
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Ей БОКЛУК ...Архонството ти стига...стига си се оплаквал..."МОЛЯ ДРУГАРКО ИВАНЧО МЕ ОЩИПА"...
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Интересно кой избраха за председател на Комисията по европейски фондове в парламента...нека някой ни каже за да може да преценим изстиността в изказването на тая мутра....!!!!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Сърдитко Петко празна му торбата....
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Ами серГЕЙ и Болен Фокуса променени ли са.....а?
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Идиот !
  : 0 !
Нагоре
Последно в Актуално