Изходът може да бъде променен

60335
Изходът може да бъде променен
Снимка: Getty Images/Guliver

В „Спиралата на времето и ключът на синхронността” Дейвид Уилкок открива впечатляващи научни данни, които подкрепят твърдението, че всички на този свят споделяме едно и също съзнание. Например случай, при който 7000 души, медитиращи заедно с мисли за любов, мир и щастие, успяват да намалят терористичните актове по света със 72%. Нивото на войните, престъпленията, катастрофите и икономическите страдания спадат драстично само благодарение на тази малка група хора, медитиращи заедно, на едно и също място. Този факт е документиран в професионален научен доклад, приет и публикуван в „Журнал за рехабилитация на престъпници“. Изключени са всички други фактори като цикли, тенденции, климатични особености и почивни дни. Към 1993 г. петдесет други научни проучвания доказват същия ефект, наблюдаван през последните тридесет години. Медитиращите подобряват здравословното състояние и качеството на живот на хората по земята, дават тласък на икономиката и намаляват в значителна степен катастрофите, престъпленията, войните и терористичните актове. Близо трима от всеки четирима, които в обичайния случай биха извършили насилствен или терористичен акт, се отказват да го правят, когато седем хиляди души медитират за мир и любов. Тези кандидат-престъпници очевидно не са имали никаква представа, че решението им да проявят насилие и жестокост би могло да бъде толкова силно повлияно от останалите. Единственото, което са знаели, било, че просто се чувстват по-добре и са направили положителен избор. Оказало се, че мислите и чувствата им изобщо не са толкова лични, колкото конвенционалната наука ги е карала да вярват.

Поуката се състои в това, че ако достатъчен брой от нас, човеците, започнем да практикуваме мира в живота си, древната история най-сетне ще постигне своята цел да ни изправи очи в очи с немезиса, така че да укротим и интегрираме егото си и да се научим да не се обвиняваме един друг за чувствата на болка, страх и гняв. Бихме могли най-сетне да овладеем уроците, на който ни учи този архетипен модел, и да престанем да проектираме сянката си върху другите, като ги превръщаме в свой удобен немезис.

„Спиралата на времето и ключът на синхронността” - шедьовър, който събира наука и духовност, история и политика

Представете си, че Вселената е жива и се опитва да общува с нас посредством синхронността и Закона на кармата.  Представете си, ...

И тогава бихме могли да станем свидетели на един зашеметяващ, глобален бис след представлението, като например пълен срив на правителствените, медийните и финансовите тайни. Изхождайки от информацията на множество свидетели от висшите кръгове, с които лично съм разговарял, след като Кабалата лъсне на световната сцена, това съвсем скоро ще доведе и до разкриването на нашите напреднали човешки роднини, които ни подпомагат и които са били възприемани като богове от древните цивилизации. Тези хора очевидно са си били тук през цялото време, но са се скрили зад кулисите след възхода на исляма през VІІ век, за да ни позволят да се превърнем в модерно общество. И тъй като те остават скрити от очите на обществото, всеки разполага със свободата да приеме или отхвърли идеята за тяхното присъствие. Тази предпоставка за наличието на свободната воля е изключително важна от гледна точка на Закона на Единния, но след като преминем в четвъртата плътност в края на този 25 000-годишен цикъл, всичко ще се промени. Както става ясно, докато се адаптираме към тази нова реалност, ще преминем в една съвсем нова времева структура с изненадващо различни правила.

Понякога се питам дали след като прераждането вече беше доказано като научен факт, от нас се очаква да приемем, че ще продължаваме да се връщаме на тази Земя отново и отново, повтаряйки едни и същи уроци, живот след следващ живот? Няма ли някаква точка, в която ние можем да усвоим най-великите поуки от Пътя на героя и оттам нататък да преминем на по-високо ниво на нашата човешка еволюция?

Откъс от „Спиралата на времето и ключът на синхронността“

 

Писането за тийнейджъри трябва да бъде емоционално

Ками Гарсия и Маргарет Стоъл за „Хроники на чародейците” Какво ви вдъхнови първоначално, за да напишете първата част от по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com