X
 
 

Плевенският кмет ще се кандидатира за втори мандат

2295 0
photo of Плевенският кмет ще се кандидатира за втори мандат
Снимка: actualno.com/ Ангел Атанасов
„Ще се кандидатирам за втори мандат за кмет на Плевен чрез гражданска подписка и инициативен комитет съгласно изискванията на Изборния кодекс /ИК/.” Това обяви днес плевенският градоначалник Георг Спартански.

Той допълни, че инициативният комитет трябва първо да получи регистрация в Общинската избирателна комисия. След това ще стартира подписка в подкрепа на неговата кандидатура. Всички изисквания на ИК ще бъдат спазени.

Плевенският кмет дава на прокурор 11 длъжностни лица

Кметът на Плевен Георг Спартански ще предаде на прокуратурата пакет документи, касаещи незавършен проект в село Буковлък до Плевен, на ...

„Законодателят е предвидил за кандидати за кметове, които ще се издигат чрез инициативни комитети и гражданска подписка, да се съберат минимум 2 000 валидни подписа на избиратели в съответната община. В този смисъл, подписката ще бъде един и тест за това как плевналии се отнасят към работата на моя екип и в частност към моята работа през последните 4 години. Ако в законово определения срок подписката събере необходимия брой избиратели, които ми дават своя подпис в знак на доверие към това, което съм направил и в аванс – към това, което бих направил, ако бъда избран отново, ще участвам в кметските избори като кандидат на гражданите на Плевен”, допълни Георг Спартански.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители