Bet 365 предлага бонус от 100 лева

2382
Bet 365 предлага бонус от 100 лева

Много хора се регистрират в онлайн букмейкърите именно заради атрактивните бонуси, затова решихме да подготвим тази статия с всички актуални промоции на Bet365 през тази година.

Бонус „Откриване на нова сметка“ в Бет365

Това е най-атрактивната оферта на Bet365, и голяма част от хората се регистрират в сайта именно заради нея. Много трудно ще намерите сайт с по-добър начален бонус от този. За да се възползвате от тази оферта, е нужно да се регистрирате в Bet365. След това, трябва да депозирате поне 10 лв в акаунта си, ако искате да се получите 100%-овия бонус, който може да достигне до 100 лв.

Начинът, по който можете да се сдобиете с началния бонус, е изключително лесен. Просто трябва да следвате тези стъпки:

1. Депозирайте минимум 10 лв;

2. Натиснете върху „Клиенти“ от менюто „Услуги“;

3. Отидете на „Оферти“ и изберете „Налични Оферти“;

4. Натиснете бутона „Изискай“;

Ако искате да използвате бонуса си, трябва да превъртите сумата на депозита поне един път като заложите на спорт по Ваш избор. За да можете да изтеглите бонуса е нужно да сте направили залози на стойност при пъти сумата от депозита и бонуса. Ето и някои от най важните условия и правила, които трябва да спазите:

1) Вашият депозит може да бъде между 10 лв и 100 лв, и трябва да бъде направен преди една седмица от момента, в който задействате бонуса.

2) Максималният размер на бонуса може да достигне до 100 лв, така че ако Вашият депозит е над тази сума, то можете да получите не повече от 100 лв като бонус.

3) Ако искате да правите залози с бонуса, трябва да превъртите Вашия депозит веднъж на спортове по желание.

4) Сумата на бонуса и депозита трябва да бъде заложена 3 пъти, преди да можете да изтеглите парите си. Това трябва да се случи в рамките на 90 дена от получаването на бонуса.

5) Имате право само на един активен бонус, затова нямате право да се възползвате от други оферти преди да сте приключили с тази.

6) Минималният коефициент на Вашите залози трябва да бъде 1.50, без значение дали те са единични или множествени. Събития с по-ниски коефициенти няма да бъдат считани към превъртането.

7) Залози направени на преди мач и на живо, както и азиатски хендикап и гол линия не се считат към условията на Бет365 за превъртане.

8) В случай, че залогът е затворен предварително или е част от „Бързи Игри“, то той не се брои към бонуса. Ако използвате опцията „Промени Залог“, то само новият залог ще се брои към условията за превъртане на bet365 бонус при регистрация.

Футболни бонуси

Бонус за Евро мачове

Благодарение на промоцията за Евро мачове вие можете да получите до 100% бонус върху вашия залог. Бонусът е валиден за спечелени залози върху поне три мача от Шампионската Лига, Английската Висша Лига, Примера Дивисион, Серия А, и Първа Бундеслига. Залозите трябва да са направени преди двубоите на Краен Резултат или Двата Отбора да Отбележат Гол.

Максимумът, който можете да спечелите от този бонус, е 100 000£ или еквивалентна сума в друга валута. В случай, че сте затворили залога, то бонусът става невалиден. Ако сте използвали опцията Промени Залог, то бонусът ще е базиран на мачовете от новия залог.

Можете да удвоите Вашите печалби като познаете поне 14 събития на един фиш.

Нулево Равенство – отменен залог

Промоцията Нулево Равенство е изключително полезна за тези от вас, които обичат да играят на точен резултат, скоркаст, или първо полувреме/краен резултат. В случай, че мачът завърши 0-0 и залогът ви е губещ, то Бет 365 ще ви върне парите обратно.

Разбира се, офертата не е валидна ако сте затворили целият залог. В случай, че само част от залога е била затворена, то Вие ще получите обратно парите си от останалите мачове.

Подсигурителен залог за Първи Голмайстор

Подсигурителния залог ви дава шанс да покриете поне част от загубите си, ако Вашият играч вкара в мача, но не е първи голмайстор. Печалбата ви ще бъде изплатена при коефициент 1/3 от оригиналния.

Жена управлява еднa от най-големите букмейкърски къщи в света

Вероятно всички вие сте чували от приятели, че британската букмейкърска къща Bet365 е най-доброто място за поставяне на залози онлайн. ...

Бонуси за други спортове в Bet365

Тенис

Феновете на тениса могат да спечелят допълнителен бонус до 50% от техните множествени залози на двубои от най-големите тенис турнири. Нужно е да направите множествен залог състоящ се от два или повече мача на победител в първи сет, залози за сет, или да спечели мача. Турнирите, които са включени в тази промоция, са всички събития от Големия Шлем, АТП, УТА, Челинджър, Фед Къп, Купа Дейвис, както и Хопман Къп.

Баскетбол

Бонусът за баскетбол е подобен на този за тенис. При спечелен множествен залог от две или повече срещи от Еврокупа, Евролига, Испанската Лига АСВ, Немската Бундеслига, и Италианската Лега 1, можете да спечелите бонус до 50%, в зависимост от това колко срещи сте играли.

Разбира се, това не са единствените промоции, които предлагат Bet365. В това ревю можете да намерите допълнителна информация за букмейкъра като коефициенти, пазари, функции, и други актуални оферти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт