Големите звезди на Британия закриват Олимпиадата срещу 1 паунд хонорар

6330
Големите звезди на Британия закриват Олимпиадата срещу 1 паунд хонорар

Грандиозно шоу подготвят организаторите за закриването на Олимпийските игри в Лондон. Уникален танц на стриптийзьорки, които ще смучат близалки, е една от главните атракции на церемонията. Сексапилните дами ще са сред 300 други танцьори, които ще развлекат зрителите, предаде Стандарт нюз.

След тях на сцената ще се появи и балет. В шоуто ще се вихрят и легендарните "Куин", които ще изпеят хита "We will rock you" заедно с Джеси Джи. "Тейк дат", Ани Ленъкс, Джордж Майкъл, Рей Дейвис, "Пет Шоп Бойс" и "Меднес" също ще забиват на сцената. Ръсел Бранд ще направи комедийна версия на песента "The sex pistols".

Леглата на Олимпиадата по-къси от спортистите

Олимпийското село отвори врати и първата изненада бяха... леглата. Те са доста по-малки от обичайния размер на спортистите, предаде БГН...

Повече от десет хиляди атлети ще оформят националните флагове на всички държави, които имат представители на Игрите. В същото време на големите монитори ще вървят репортажи с най-интересните моменти от олимпиадата.

Преди това церемонията ще стартира с импровизирано филмче, което ще представи някои от забележителностите на английската столица в хартиен вид.

Легендите от "Дъ Ху" по сценарий ще закрият церемонията, а веднага след това балерината Дарси Бусел ще танцува, докато олимпийският огън бъде изнесен от стадиона в Лондон.

Режисьор на събитието е Ким Гавин. Той организира и мемориала за принцеса Даяна през 2007 година. Любопитната подробност е, че той е обещал на всички участници в церемонията хонорар от по 1 паунд.    

България с един от най-красивите знаменосци в Лондон

Първата ракета на българския тенис Цветана Пиронкова ще бъде знаменосец на родната делегация в Лондон. Красивата пловдивчанка ще де...

Редактор: Яна Баярова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт