Илиана ще работи с Нешка

8627
Илиана ще работи с Нешка

Готвим съвместен проект с Нешка Робева. Свързан е с изкуството, с нейната дейност до момента, а именно - шоуто, което има с танцувалната трупа. Това обяви пред bTV Илиана Раева, която миналата седмица хвърли оставка като треньор на ансамбъла по художествена гимнастика, предаде Стандарт нюз.

Тя добави, че отдавна е в добри отношения с колежката си в художествената гимнастика. „Нашите скандали не са били на лична основа, центърът им винаги е бил професионален. Просто всяка изразява своята позиция и ще продължи да го прави”, каза още бившият треньор на българските гимнастички.
Раева коментира и кандидатурата си за президентския пост във федерацията, наблягайки на факта, че изготвя амбициозна програма за развитието на художествената гимнастика у нас. Една от основните й цели е популяризирането на този спорт във всички градове и села, чрез програма по интернет и други похвати.

Илиана Раева ще се кандидатира за президент на федерацията

Илияна Раева ще се кандидатира за президентския пост на Българска федерация по художествена гимнастика на предстоящото Общо събрание на...

Илиана Раева заяви, че кандидатурата й ще бъде гласувана през ноември на Общоизборно събрание, съставено от представители на клубовете в страната. „Всеки от кандидатите излага своята програма и събранието гласува. Мисля, че имам големи шансове”, допълни бившият треньор на ансамбъла ни.

В заключение тя констатира, че „за първи път спира да препуска” и има време за себе си. „На 21 години станах треньор, после бях с Наско в чужбина. С връщането ми създадох клуба си. Имах и здравословни проблеми, имам нужда от почивка”, каза Раева и побърза да допълни, че все пак е готова за новите начинания в кариерата й и се надява успешно да съвмести ръководния пост във федерацията с новия й проект с Нешка Робева.

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт