Кубрат Пулев: На мача ще видим кой е зелен и кой е червен

70628
Кубрат Пулев: На мача ще видим кой е зелен и кой е червен
Снимка: БГНЕС

До седмица трябва да приключат разговорите и всичко да е уточнено за битката за световната титла по бокс в тежка категория между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Засега датата на мача остава 6 септември в Хамбург. Това потвърди Пулев в интервю за Дикoff по Нова телевизия. „Отлагане винаги може да има, в живота няма гаранция. Кличко е заявил тази зала в Хамбург да 6 септември. Той искаше да обедини титлите и да се бие за WBC, но Стивърн е контузен и няма как да има мач. Единственият оставам аз. Контакт между агентите не трябва да има кой знае какъв. То си има правила, има си федерация. Кличко трябва или да защити титлата или да я оваканти. За мен парите не са толкова важни, поне не е единственото и водещото. За мен е важно да се бия за световната титла и да я спечеля. Ако го направя супер, ако не, да сме живи и здрави”, обясни Кубрат.

Той не потвърди дали ще спечели 2,5 млн. евро от боя с Кличко. ” Не са важни парите и няма да коментирам. Всички жълтении около този мач няма да ги коментирам”, категоричен е българският боксьор.

Кобрата ще води подготовка на Белмекен с трима спаринг партньори

Част от подготовката на Кубрат Пулев за мача с Владимир Кличко за световната титла по бокс в тежка категория ще бъде на Белмекен. Цели...

Владимир Кличко се изказа доста некорктно и дори обидно по адрес на Кобрата. Украинецът заяви, че Пулев има 20 мача зад гърба си и е дърводелец. „Радвам се, че ме подценява и че мисли така. Това ще си проличи на ринга, кой колко е зелен и червен. Факт е, че той не е взимал реванш от боксьор, който е побеждавал. Това е неговата кариера. Всичките му реванши ги взимаше батко му – Виталий”, закани се Пулев.

Своя шанс за победа Кубрат вижда в слабите места в играта на Кличко, но категорично отказва да коментирам. „След мача ще коментирам слабите и силните му страни, какво съм мислил преди това и по време на мача”, каза Кобрата.

„Разчитам на собствените сили. Досега си личеше как съдиите покриват на мачовете Кличко. Гледал съм два негови мача на живо - Поветкин и с Лепай, но на втория не му се наложи да му помагат съдии. И други мачове съм гледал, на които съдиите са на негова страна. На мача с мен може и да го подпрат, но при мен няма да се получи”, закани се Кобрата.

 

WBC: Стиверн е длъжен да се бие с Уайлдър, а не против Кличко

Президентът на WBC Маурицио Сулейман заявил, че Бермейн Стиверн е длъжен да се бие с Дионтей Уайлдър. Миналия уикенд той спечели вакан...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт