Кубрат Пулев: Не е толкова важно спечелването на Спортист на годината

103127
Снимки: Getty Images/Guliver

Боксовият ни шампион, Кубрат Пулев, заяви, че за него няма да е толкова голям проблем ако не спечели призът "Спортист на годината".

"Нека да минат празниците и ще говорим за бъдещето и новата година. Мисля, че през март или април ще направя още един мач, преди да се срещна с Кличко", заяви Кубрат Пулев, цитиран от БГНЕС.

Джоуи Ейбъл издържа само четири рунда срещу Кубрат Пулев

Едва четири рунда трябваха на българската звезда в професионалния бокс в тежка категория Кубрат Пулев, за да вземе нова победа. Пулев у...

"Относно приза - има много спортисти. Ще се радвам дори ако не съм при първите десет - все пак има толкова добри и заслужили спортисти. Дали ще спечеля отличието или ще съм десети, това за мен не е от значение", сподели Пулев.

"Пожелавам си световната титла. Няма значение срещу кого ще бъде мача и как ще се завъртят нещата или как ще ги наредят и направят. За мен това беше една добра година, доста завъртяна, с не малко номера. Но като цяло е доста успешна. Имам претендентско място за световната титла и това не е никак малко", сигурен е Пулев.

"Бих искал хората да сме по-добри към сънародниците си. Клиширано е, но това искам да им кажа. Да сме по-отзивчиви и да обичаме България. Да вярваме, че страната ни ще се промени към по-добро. Всичко започва и свършва с вярата".

По повод възможен мач с Дерек Чисора, той добави: "За мен не е никакъв проблем. Готов съм да се бия с всеки. Ще се подготвя и ще се бия и с него", заяви Кобрата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com