Мениджърът на Шуми отрече пилотът да е вън от опасност

19796
Мениджърът на Шуми отрече пилотът да е вън от опасност
Снимка: Getty Images/ Guliver

Състоянието на седемкратния шампион във "Формула 1" Михаел Шумахер продължава да е стабилно, но критично. Това заяви неговата мениджърка Сабине Кем по повод излязла по-рано днес информация, че животът на Шуми е извън опасност. Кем потвърди и, че каската му е била снабдена с камера, която е предадена на френските следователи, съобщава Стандарт Нюз.

„Изрично подчертавам, че всякаква информация за здравословното му състояние, която не е изнесена от лекарите или мениджъра му, е чиста спекулация", обяви Кем.

Шумахер без опасност за живота, но може да остане парализиран

Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е без опасност за живота, но може да остане парализиран и да загуби гласа си, съобща...

По-рано репортер на „Sky Sport" съобщи от Гренобъл, че твърденията за възстановяване на пилота не са верни и че Шумахер продължава да е с опасност за живота.

Отхвърлена беше и информацията, че камерата от каската му е предадена на властите без съгласието на семейството. Междувременно експерт от „Формула 1" обясни, че е добре, че тя се е разцепила при удара. Ако това не беше станало, възникналата кинетична енергия в нея щеше да е по-опасна за живота му, обясни за германския Bild експертът Питър Бюргер.

В съобщението си до медиите Сабине Кем уточнява още, че не може да се очаква пресконференция за състоянието на Шумахер преди понеделник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт