Pulse Fitness&Spa и Athletic Fitness стават партньори

10731
Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness стават партньори
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Двете топ фитнес вериги си подават ръка, за да предоставят алтернатива без аналог в България. Услуга от най-висок клас, която не е била достъпна за корпоративни клиенти чрез агрегаторите на пазара.

Вирусът спря хронометъра на движението в целия свят. Бизнесът беше предизвикан да създаде условия за насърчаване към по-здравословен и активен начин на живот на служителите си. Това доведе и до създаването на едно ново партньорство между два фитнес гиганта – Pulse Fitness  &  Spa и Athlеtic Fitness.

Водени от мисълта да подобряват психическото и физическото здраве на българина, създадоха обща услуга.

Една карта – много възможности.

С една карта служителите вече могат да посещават всичките обекти на двете вериги в съответния град – София, Пловдив, Бургас или Стара Загора. Тази карта включва над 40 вида групови тренировки, фитнес, онлайн зала, SPA&Wellness, плувни басейни, катерачна стена, солариум и др.

Услугата е валидна за корпоративни клиенти. За индивидуалните клиенти също е помислено.

Обща визия над частните интереси на двете вериги.

Виждаме нужда, на която можем да отговорим по най-добрия начин. Да дадем на хората достъп до първокласна фитнес услуга, която няма аналог. Именно това е нашата мотивация.

Именно това прави Pulse-Athletic Fitness  &  Spa предпочитания фитнес избор.“ – коментират от ръководствата на двете вериги. Официалният старт на съвместния проект ще бъде даден на 21.10 от 12:00 часа с обръщение към медиите, което ще се състои в ресторант Rose /София, бул. „България“ 132/.

Повече хора. По-активни. По-здрави.

Новопредставената възможност ще даде достъп на хиляди души до здравословен начин на живот, фитнес оборудване от най-висок клас, спа центрове с десетки съоръжения и стотици разнообразни групови фитнес тренировки всяка седмица.

Представяне на компаниите:

Pulse Fitness  &  Spa е основен играч във фитнес индустрията в страната от близо 10 години,

многократно отличен с наградата „Фитнес на годината“. Веригата налага лайфстайл стандарта у нас от самото си основаване. В София има 8 обекта с марката Pulse Fitness  &  Spa, а съвсем скоро отваря врати и девети клуб, намиращ се в Mall of Sofia. По 1 Pulse Fitness  &  Spa обект има също в градовете Пловдив, Св. Влас и Банско. Компанията не спира да се развива в положителна посока от самото си основаване. Доказателство за това е скорошното стартиране на франчайз, част от който е Pulse Fitness  &  Spa Atlantis, намиращ се в Струмица, Северна Македония.

Athletic Fitness оперира във фитнес сектора от над 25 години. Атлетик Фитнес е национална компания с над 25-годишен опит във фитнес индустрията. През всички тези години компанията инвестира в иновативно оборудване и услуги за българския пазар. Собствена Фитнес Академия България, обучила над 500 фитнес професионалисти с европейски сертификати. С над 140 000 настоящи и бивши клиенти. 12 обекта в 4 града. Екип от над 100 човека.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com