Раева: Неосъществени хора изпълзяха от мишите си дупки с идея да ме смачкат

3008
Раева: Неосъществени хора изпълзяха от мишите си дупки с идея да ме смачкат
Снимка: БГНЕС

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е категорична, че личното желание на момичетата в ансамбъла е било да участват на Европейското първенство в Израел.

Както е известно, ансамбълът спечели бронзов медал по време на шампионата, като Раева сподели, че момичетата са искали да участват в турнира именно заради Цветелина Стоянова - националката, която опита самоубийство тази седмица, припомня Sportlive.

Българските грации донесоха бронзов медал от Европейското в Израел

Българският национален ансамбъл по художествена гимнастика успя да се добере до медал на Европейското първенство в Холон, Израел. Въпре...

"Разбира се, че щях да остана в Израел и да оставя момичетата да играят. Те са по-убедени и от мен, че са взели правилното решение. Да носят огромната любов, да следват пътя си и да направят това, което е най-добро за нея, ако тя можеше да ни го каже", сподели Раева в ексклузивно включване в ефира на bTV.  

"Тя със сигурност нямаше да иска те да спрат участието си - те трябва да следват пътя си. Хора, изпълзяха от нищото, се упражняваха върху нас, особено върху мен. Не само Киссе и Мая Пауновска, но и други. Този филм съм го играла и винаги съм излизала по-силна от всякога", каза президентът на българската федерация. Според не гимнастичките в Израел трябва да знаят, че има страшно много хора, които ги обичат и са много повече от тези, които мразят.

"Много показаха своите комплекси и изпълзяха от мишите си дупки. Тук става въпрос за неосъществени хора, които искат да смачкат гимнастиката и този изключителен отбор, който ще остане в историята... Всички застават на нашата позиция. Аз винаги ще взема това решение и знам, че това е правилното решение", защити Раева ансамбъла.

Според нея "тези неосъществени хора" искат да смачкат художествената гимнастика и най-вече да унижоват нея като треньор. "Това са хора, които имат отношение към мен, те живеят с единствената идея да ме смачкат", каза Раева. 

Ансамбълът ни по художествена гимнастика зае 4-то място на ленти в Израел

Българският ансамбъл по художествена гимнастика зае четвъртото място на ленти на Европейското първенство, което се провежда в Израел. ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт