Революционен фитнес аксесоар гарантира отлична форма и защитава тялото

18416
Революционен фитнес аксесоар гарантира отлична форма и защитава тялото
Снимка: Pulse Fitness

Отдавна ви се иска да влезете във форма, но вечно има причини това да не се случи или пък наистина не успявате да отделите време за спорт. Обичате груповите кондиционни тренировки, но в момента по-скоро избягвате фитнес залите. Същевременно наближава пролетта, слънцето започва да действа енергизиращо, ендорфинът скача и желанието за движение и активности расте.

Отправяме ви предизвикателство с едно наистина добро решение какъвто и да е вашият случай. Нарича се Pbox - авторска кондиционна програма, при която се работи за физическа форма и координация. Гарантираме, че ще проработи за вас независимо дали сте начинаещи в тренировките или пък имате професионално отношение към спорта.

Какво е Pbox?

Pbox e фитнес аксесоар, който с времето вероятно ще измести постелките за тренировки. Представлява своеобразна платформа с плътно пянообразно ядро, което гарантира баланса между твърдост и стабилност. Виниловото му покритие позволява лесно почистване и добра хигиена.

Концепцията на PBox платформата е тя да бъде еднакво подходяща както за леки ежедневни упражнения, пилатес и стречинг, така и за тренировъчните програми  на професионалните спортисти. Продуктът е разработен на базата на всички най-актуални и ефективни групови тренировки – tabata, тапаут, cross functional, full body програми и фитнес тренировки със степ платформи. Осигурява максимална защита на тялото, щади опорно-двигателната система и намалява вероятността от нараняване на ставите на китките, лактите и коленете. 

Лесно преносим, Pbox може да се ползва както във фитнеса, така и у дома. Ако се чудите с какви тренировки да започнете, ще намерите голямо разнообразие от предложения онлайн на Pulse+, където професионални треньори ще бъдат вашите лични и най-верни инструктори . 

Иновативната авторска разработка и патентът на Pbox (съкращение от Paskal Box) принадлежат на Паскал Дойчев, предприемач и собственик на фитнес верига Pulse Fitness&Spa. Ето какво каза той за приложението на този нов фитнес аксесоар:

"Pbox е много подходящ за стартиращи или нетрениращи хора. Лекият пилатес и разтягането например стават по-лесни благодарение на платформата и заедно с нашата онлайн програма всеки може да пробва у дома или в офиса. Наши клиенти, които вече са опитали платформата, не могат да си представят да се върнат към постелките за тренировки. Изградили сме нов навик у трениращите и мислим, че това ще бъде революционно".

 

Примерна тренировка за начинаещи с Pbox:

Ако целите стопяване на мазнини и стягане на корем например, серията от упражнение с PBox, която Паскал Дойчев препоръчва, включва:

- заставаме на лицева опора на Pbox, който вече пази китките и сме на 20 сантиметра отстояние от земята;

- правим тичане долу на място;

- няколко коремни;

- един планк на лакти;

- 2 серии с тичане.

Такава тренировка на цялото тяло с Pbox вкъщи се равнява на 30-40 мин. тичане. При правилно изпълнение с Pbox могат да се изгорят между 800 и 1800 калории, обяснява Дойчев, като подчертава, че има различен начин на горене на тези калории - с по-статични упражнения, с динамични упражнение или с топка. "Разликата е, че тук горим калориите удобно, става от само себе си", казва той.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com