КИА МОТОРС зае челна позиция сред популярните марки според AUTOPACIFIC VEHICLE SATISFACTION AWARDS

2669
КИА МОТОРС зае челна позиция сред популярните марки според AUTOPACIFIC VEHICLE SATISFACTION AWARDS

КИА Моторс получи най-висок резултат между всички популярни брандове от AutoPacific Vehicle Satisfaction Awards (VSA) и се позиционира на 5-то място в крайната класация, изпреварвайки луксозни автомобилни марки като Audi, BMW, Mercedes-Benz и Porsche. В допълнение, три от бестселърите на КИА в Америка – 2016 Соул, Оптима и Седона (известна под името ‘Grand Carnival’ в някои страни) – бяха определени като победители в съответните категории според VSA, която идентифицира и номинира най-търсените автомобили и автомобилни марки на пазара.

„Наградите AutoPacific Vehicle Satisfaction се превърнаха в основен критерий, по който се оценява удовлетворението на притежателите на автомобили, и ние сме изключително радостни от резултатите, които обобщава проучването – високо ниво на удовлетвореност на нашите клиенти от управлението на модели КИА,” каза Orth Hedrick, вицепрезидент продуктово планиране, КИА Моторс Америка. „Соул, Оптима и Седона са висококачествени автомобили, които демонстрират градивното развитие на марката и все по-голямата разпознаваемост на бранда.”

KIA Sportage и Optima с две награди за дизайн

Компактният SUV Sportage и Оptima седан – последните модели на компанията – получиха престижните Red Dot награди. Независим...

Проучването на AutoPacific се базира на мнението на повече от 65 000 автомобилни притежатели в Съединените Щати, закупили нови превозни средства през 2015г. и 2016г. Участниците в анкетата отговарят на въпроси в различни категории, касаещи общото представяне на превозното средство, комфорт, сигурност, икономичност и управление.

Kia Motors Corporation – производител на качествени автомобили за хора с млади сърца – води началото си от 1944 г. и е най-старият производител на моторни превозни средства в Южна Корея. Годишно Kia произвежда над 3 млн. моторни превозни средства чрез 10 производствени и монтажни звена в пет държави, като след това продукцията се продава и обслужва чрез мрежа от дистрибутори и дилъри, покриваща около 180 страни. Днес Kia има над 50 000 служители в цял свят, а годишните приходи са близо 44 млрд. щ. д. Компанията е главен спонсор на Откритото първенство на Австралия по тенис и е официален автомобилен партньор на ФИФА – управителното тяло на Световната купа по футбол (FIFA World Cup™). Бранд слоуганът на Kia Motors Corporation – "Силата да изненадваш" – изразява глобалния ангажимент на компанията да удивлява света, предоставяйки на хората вълнуващи и вдъхновяващи изживявания, които надминават очакванията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com