Мото екипировка от Oxford

852
Мото екипировка от Oxford
Снимка: Honda Goldwing

Това лято времето е повече от непредсказуемо – силно слънце, следвано от гръм от ясно небе и проливен дъжд. Тогава на помощ на моториста идват водоустойчивите гащеризони, якета, чанти за резервоари, панталони и калцуни за ботуши от Oxford Products. Висококачествените продукти на британската марка могат да ви измъкнат от всяка непредвидена ситуация и са наистина чудесно попадение.

Необходимо ви е покривало за любимата машина? Или пък куфари за нея, защото вече организирате онова мечтано далечно пътешествие с мотоциклета си? Вземете още тапи, балансьори, вентили, заключващо устройство, стойка за мотоциклет, четка за почистване на верига, всевъзможни инструменти, а може би просто почистващ спрей за мото каска! Британският производител Oxford с половинвековна история зад гърба си осигурява всичко това за любителите на железните кончета, че дори и за велосипедистите. В гамата им освен удобни защитни облекла ще открием и импрегниращи спрейове, дори удобни чантички, които мотористите носят на крака, практични ключодържатели, моторъкавици и какво ли още не.

Решили сте да прекарате лятото на палатка? Oxford пердлагат и изключително практични прожектори с LED светлини, които ще бъдат ваш незаменим помощник в гората.

Мото екипировката Oxford е обичана от всички ездачи, защото предлага продукти с отлично качество на прилична цена. Компанията е лидер в този вид прозводство от близо половин век. В гамата на Oxford Products ще открием всичко, което би улеснило вълнуващия живот на моториста и всеки любител на приключенията като цяло. Дори наглед изглеждащ съвсем обикновен суитшърт, или по-скоро „хууди“ с кевларени нишки DuPont, който стои леко и стилно, но всъщност ще ви предпази при евентуално падане. Пере се при ниска ниска температура и поддръжката му е изключително лесна. Ще намерите тези невероятни продукти в най-близкия шоурум на Honda в страната или в официалния електронен магазин на Бултрако Моторс, оторизиран дилър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com