100 години Синатра с Васил Петров на сцената на "Рубаят" - НДК

10207
100 години Синатра с Васил Петров на сцената на "Рубаят" - НДК

Васил Петров е един от най-популярните български джаз и поп вокалисти, благодарение на кадифения си глас и изисканото си сценично поведение. Ето защо години наред българската публика препълва зали на концертите му и търси музикалните му изяви с огромен интерес.

И тъй като зала „Рубаят” - НДК обича да подарява на посетителите си емоционални преживявания, на 17 октомври (събота) от 22:00 ч. българският Франк Синатра ще ни потопи в една отминала епоха с изпълненията на обичаният от всички Васил Петров ще бъде специален гост на вечерта.

Често наричан „българският Франк Синатра“ с мелодичния си богат баритон, техническо майсторство и емоционална дълбочина, Васил Петров ще изпълни интерпретации на романтични пиеси като "Blue moon", суинг хитове като "Fly me to the Moon", "New York, N.Y.", боса нова "The Girl From Ipanema" и други емблематични заглавия, преплетени с интересни и малко познати факти от живота на легендарния Ol' Blue Eyes. 

PIXAR IN CONCERT вече в продажба

От утре (6 ноември) започва продажбата на билетите за грандиозната продукция PIXAR IN CONCERT на компанията „Дисни“, която ...

Това е концерт, който ще напомня за спектаклите на The Rat Pack в Лас Вегас през 60-те и за легендарното шоу A Man And His Music на Синатра с Жубим. 

В компанията на Васил Петров несъмнено всичко е класно, професионално, изтънчено и на много високо ниво – изпълненията му сякаш ни пренасят в друга Вселена! Насладете се на това уникално шоу, което ще превърне обикновена съботна вечер в незабравима, магична нощ!

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com