Андре Рийо се завръща през ноември в София

21421
Андре Рийо се завръща през ноември в София
Снимка: BG Sound Stage

Андре Рийо, холандският „Крал на валса”, който направи класическата музика достъпна до всички, ще доведе отново своя оркестър „Йохан Щраус” в София като част от световното си турне. Този път с нова, още по-пищна програма за цялото семейство.

Концертът на холандския цигулар ще бъде на 28 ноември в зала „Арена Армеец”. Билетите са в продажба от 6 март 2020г.

Андре Рийо ще представи на българската публика изцяло нова програма -  фантастични мелодии от филми, мюзикъли, опера и оперета, както и традиционни  мелодии на различни народи. И разбира се, всички са поканени на валс в една незабравима вечер с музика, емоции и много танци.

 „Моят оркестър и аз сме много развълнувани, че отново ще посетим София като част от световното ни турне. Последното ни гостуване при вас през 2019 беше наистина незабравимо и изключително емоционално. Българската публика е толкова възторжена, страстна и сърдечна! Ще бъде прекрасно да се върна отново във вашата страна през ноември, за да празнуваме заедно любовта, живота и, разбира се, музиката!” казва в посланието си към българите Рийо.

Андре Рийо продължава да изгражда империя на класическата музика, обикаляйки континентите със своите невероятни представления. Той твърдо вярва, че класическата музика е създадена, за да носи радост на всички. На неговите концерти може да видите хората да се смеят, да аплодират, да пеят и да танцуват в залата. Изключителната му харизма и умение да завладява публиката от началото до края на концерта, да поднесе класическата музика по забавен и съвременен начин, го превърна в един от най-големите артисти на нашето време.

2019 беше най-успешната в кариерата на Андре Рийо, с повече от 700 000 продадени билета за спектаклите му. Концертите му са повече от музика. Красиви рокли, огромни екрани, солисти от различни националности с божествени гласове, романтични светлини и много хумор превръщат концертите на Андре Рийо в перфектно забавление за цялото семейство.

Кралят на валса - Андре Рийо, изсвири за България „Мила родино”

В навечерието на Националния ни празник - 3 март, Краля на валса - Андре Рийо, който ще има два концерта в София през юни, подготви и ...

Рийо е продал над 40 млн. CD и DVD копия. Отбелязал е 30 първи места в различни класации и с над 500 платинени награди. Неговите видеа достигат милиарди гледания в YouTube. А последователите му във facebook са над 5 милиона.

Андре Рийо, който навърши 70 години на 1 октомври 2019, е женен повече от 40 години. Заедно със съпругата му Марджъри живеят в романтичен замък от 1452 г. в родния му Маастрихт в Холандия. Андре и Марджъри имат двама сина и петима внуци.

Насладете се на фантастична музикална палитра в една незабравима вечер с маестро Андре Рийо - 28 ноември 2020г., зала „Арена Армеец”.

Билетите са в продажба от 6 март 2020 в системата на Иветим и на www.andrerieu.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Стинг, Deep Purple и Алис Купър на джаз фестивала в Монтрьо

Иво Димчев на най-големия фестивал в Словакия заедно с Queens of the Stone Age и още звезди

Миро направи впечатляващ The Grand Finale в "Арена София" (СНИМКИ)

МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com