Банско с два хитови музикални фестивала през лятото

1101
Банско с два хитови музикални фестивала през лятото

Тази година Банско ще зарадва меломаните с два атрактивни музикални фестивала.

На 15 и 16 юли ще се проведе един от най-свежите фестивали в страната - Bansko Beat Music Experience - 2016. За втора поредна година той ще „разцъфти" на плодородна почва - в сърцето на град Банско.

Продължението на фестивалното лято под звездите, е на 3 и 4 септември, когато Банско дава сцена на най-горещите изпълнители на Балканите - задава се и второто издание на „Бохеми фест"!

По традиция входът и за двата фестивала остава свободен и предположенията са, че публиката от над 3000 души за миналата година, ще бъде надвишена. Организатори са „Бохемия Фестивалс", по инициатива на Община Банско.

Започва кампанията по пролетното почистване на Банско

От днес започва кампанията по пролетно почистване в община Банско, която ще се проведе на 2 етапа до края на месец април, съобщиха от п...

Най-атрактивната зимна дестинация на Балканите за пореден път показва, че летният сезон на нейна територия е не по-малко вълнуващ. Доказателство за това е и наградата, която малкият южен град получи през декември 2015 г. - Балканска столица на фестивалите, като отличието дойде от Балканските награди за туристическа индустрия, от жури с представители на браншовия бизнес в България, Сърбия, Италия и Румъния, и е за последователната и активна политика на администрацията за развитие на Банско като фестивален център и „Територия на духа".

Миналата година на сцената се появиха звездите Little Dragon, прекрасният James Arthur, разкошните Mo' Kalamity, Dj Desy&Mr. Vagabond, очарователната Миленита и Sensimillianz, сръбският магьосник Желко Йоксимович, македонската сладкопойна чучулига Каролина Гочева, българската гордост Иво Папазов, виртуозните южни съседи „Гаджо Дило" и всички останали балкански субекти.  Тази година организаторите обещават още повече звезди, балкански ритъм и бурни емоции.

Мястото и за двата фестивала е ясно - централният площад на Банско - площад "Никола Вапцаров".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика