Белослава представя второто парче от новия си албум

42627
Белослава представя второто парче от новия си албум

Тази събота, 22 март, от 23:00 часа Белослава ще представи новата си песен и клипа към нея в Sofia Live Club.

Това е втората композиция от предстоящия нов албум на певицата и се казва „Няма“. В нея отново времето има главна роля. Историята е посветена на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има и някак естествено разказаното в песента ни приканва и напомня да живеем всеки миг, да обичаме, споделяме, пътуваме и мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, а често друг път няма.

Рапъри осъждат религиите у нас в скандален клип

Рап-групата СтЗ Отбора пусна музикален клип, в който по изключително скандален начин се осъжда влиянието на религиите у нас. В сюжета...

Едновременно с това в „Няма“ всичко е притихнало и сякаш забавило ход, като че ли самото време спира да има значение и това, което ни остава, е да се огледаме наоколо и да изпитаме щастие от това, че сме тук и сега.

Музиката на песента е с подчертано китарен звук, дело на Антони Рикев, който заедно с Белослава е съавтор на „Няма“ и аранжор на композицията.

Видеоклипът към „Няма“ разкрива живота на една фантастична, модерна, смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Пламена и Николай по съвършен начин открехват вратата на интимния си свят и ни насочват към малките, важни неща от всеки ден, всеки споделен миг и всяка минута на близост.

Втората серия от приказките за времето е заснета от фотографа Темелко Темелков.

Премиерата на Гери Дончева и Ники Манолов премина със зашеметяващ успех

Каймакът на светското общество в България се събра на премиерата на Ники Манолов и Гери Дончева, които представиха клипа към съвместнат...

Освен че ще видят красивата история на Пламена и Николай, изпята и нарисувана чрез музика от феята на любовта Белослава, присъстващите в Sofia Live Club ще имат удоволствието първи да чуят и още две съвсем нови композиции.

Музикалните партньори на Белослава в този разказ за любов, мечти и щастие ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев.

Билетите за концерта вече са достъпни в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. В съботната вечер, на място в клуба входът ще е на стойност 15 лв.

На 22 март „Няма“ ще бъде за тези, които ги има. В Sofia Live Club от 23:00 часа...

Александър Сано режисира Явор Бахаров в новото парче на Feel

Един от най-емблематичните родни хип-хоп изпълнители Филип Гаврилов – FEEL отново предоставя страхотен материал за дълбоки масови...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com