BREEZE FEST посреща най-големите звезди на България

1067
BREEZE FEST посреща най-големите звезди на България
Снимка: BREEZE FEST

Броени дни остават до BREEZE Fest Burgas - свежият морски фестивал, чийто хедлайнер е световноизвестната американска група Black Eyed Peas. Освен култовата банда, всички BREEZE фенове ще чуят на живо и хитовете на украинската сензация Иван Дорн, група "Молец", ДАРА, Папи Ханс, Керана и космонавтите и Мила Роберт.

Но не само изпълнителите на сцената и публиката в Бургас, а и повечето популярни личности ще са на BREEZE вълна. Славена Вътова не скри, че ще бъде част от най-хитовото събитие това лято. Красивата брюнетка публикува в своя Instagram профил снимка с двете си дъщери, заредена с BREEZE настроение. На кадъра трите са с фестивалните тениски, с които очакваме да ги видим и на мястo на 22-ри юли.

Звездите, които тръпнат в очакване да видят на живо Black Eyed Peas, не спират дотук. "Не мога да повярвам, че бандата идва в България! Задължително трябва да сте там!", отсича в свое инста видео рапърът 100KILA. Провокативната Диона и неустоимият Тино призоваха всички бързо да си набавят билети, за да не пропуснат фестивала на сезона.

Най-известните инфлуенсъри в мрежата също се впуснаха по BREEZE вълната. Актрисата и тв водеща Поли Недкова; колоритната #EVA; русото изкушение Калина Кузманова; Ралица - красивата съпруга на Лъчо от "Скандау", която съвсем скоро отново ще бъде майка; Микаела от хитовото риалити "Ергенът" и Христо Стефанов – един от създателите на онлайн предаването "Къщата на инфлуенсърите" обещават да пеят с пълен глас хитовете на Black Eyed Peas "Pump It", "Where Is the Love?", "I Gotta Feeling" и много други.

Актрисата Силвия Петкова, звездата от филма "Чалга" - Елеонора Иванова и яркото бижу от сериала "Татковци" – Славена Зайкова, също отброяват дните до фестивала, за да изживеят най-силните емоции това лято.

Светските персони у нас са впечатлени и от това, че екипът на BREEZE Fest създаде уникална социална концепция, която дава възможност на хора в неравностойно положение да имат специален достъп за пълноценно преживяване на фестивала, без никакви ограничения. Организаторите на BREEZE Fest приемат за своя мисия възпитанието на добър музикален вкус и толерантна фестивална култура в подрастващите и затова дават възможността деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката на живо.

Повече информация за събитието можете да откриете на официалната му страница във Facebook.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Старт на проекта "Лауреатите" с мултимедиен концерт на цигуларя Максим Цеков и оркестър "Кантус Фирмус"

Ето кой замества Венелин Венков в "Ку-Ку Бенд"

Mondo Generator се завръщат в София с концерт на 12 май

Китаристът на Whitesnake Адриан Ванденберг със специално шоу в София

Прея и Арика Адамс ще представят България в предизвикателството Trace Talent Europe

Какво се случи на първия полуфинал на песенния конкурс "Евровизия"? (ВИДЕО)

Специални гости на големия концерт на D2 в НДК на 10 май

Теодосий Спасов тръгва на ново музикално пътешествие

Тейлър Суифт и историческото ѝ турне стъпват в Европа

Евровизия започна без България и тази година

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com