Б.Т.Р триумфира с приза "Група на годината" на БГ Радио

62305
Б.Т.Р триумфира с приза "Група на годината" на БГ Радио

Навръх двадесетата си годишнина в новия състав Б.Т.Р. бяха обявени за „БГ Група” на 2013 на традиционните Годишни Музикални Награди на БГ Радио.

Б.Т.Р., които печелят престижното отличие за втора поредна година, в момента довършват новия си албум на име „Защо”, който ще представят с грандиозен концерт-промоция на 5 юни (четвъртък) в зала „Универсиада”.

Б.Т.Р. са най-номинирани за наградите на "БГ Радио"

Тази година се очертава като годината на Б.Т.Р. – рок звездите, които наскоро отпразнуваха двадесети юбилей на сцената с настоящи...

Наскоро бандата изненада феновете си с неочакван трети сингъл от предстоящия диск. Става дума за пауър баладата със симфоничен аранжимент „Несбъдване”, в която гост изпълнител е Мариана Попова. Песента разказва история за несбъднатите мечти, несбъднатата любов, за невидимите стени, които издигаме помежду си, а рок саундът на Б.Т.Р. е допълнен от щрайх квартет, флейта и обой като звукозаписът включвал 280 трака, за да се постигне звученето на голям симфоничен оркестър.

Парчето вече набира скорост в радио ефира, но може да се слуша и на официалния канал на бандата в YouTube – BTRonline, а феновете на бандата вече коментират, че нямат търпение да я слушaт лайв от сцената на зала „Универсиада” на 5 юни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com