ФОНДАЦИЯТА пуска допълнителни седящи места за терена

37126
ФОНДАЦИЯТА пуска допълнителни седящи места за терена

Допълнителни седящи места за терена на зала “Арена Армеец” за големия концерт на ФОНДАЦИЯТА на 10 ноември, ще бъдат пуснати в продажба днес. Цената за седящо място, разположено на терена е 50 лв, а огромният интересът към точно тези места в залата, наложи първоначалният им брой да се удвои, съобщават организаторите от АРТИШОК.

Пускат билетите за нов концерт на ФОНДАЦИЯТА - на 10 ноември в зала Арена Армеец!

На 10 ноември петима страхотни български музиканти и певци - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от ФОН...

Освен петимата музиканти - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански,  на сцената до тях ще стъпят и трима много специални гости в лицето на Валди Тотев и Георги Марков от “Щурците” и Константин Цеков от “ФСБ”. За разлика от пролетния концерт на ФОНДАЦИЯТА, който беше изцяло акустичен, този обещава само да започне така – акустично и нежно, но да продължи доста “по-твърдо” и на “повече гласове”, предвид вокалните гости. Самият Кирил Маричков сподели пред орагнизаторите, че “няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер.“ Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев”, добавя още Кирил Маричков.

Билетите за концерта на ФОНДАЦИЯТА на 10 ноември се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич, На Тъмно, а в работно време и от офиса на Тикетпортал – ул ”Цар Иван Шишман” №7.

Цената на билет за седящо място (в седящите сектори в залата) - 40 лв и седящо место за терена – 50 лв.

Голямото събитие за феновете на най-хубавите български песни на 10 ноември в “Арена Армеец” е предшествано от сериозно турне на ФОНДАЦИЯТА в САЩ и Канада, което продължава и в момента. В продължение на повече от месец, хубавата българска музика “се среща” с хиляди наши сънародници зад океана!

От Фондацията готвят още по-голям концерт в зала Арена Армеец

Зала 1 на НДК се оказа тясна за почитателите на ФОНДАЦИЯТА и прекрасната българска музика. Пред препълнената зала в сряда вечер - Дон...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com