Големият МАКС КАВАЛЕРА отново идва в София

3906
Големият МАКС КАВАЛЕРА отново идва в София
Снимка: M.E.Music

Продажбата на билети стартира в 10:00 ч на 24 май 2018 (четвъртък) в цялата мрежа на Тикетпро в страната, бензиностанции OMV, търговските обекти на Office 1 Superstore, Ориндж център, Usit Colours и др., както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 35 лв., а след тяхното изчерпване, редовната цена на билетите ще бъде 45 лв.

Макс Кавалера и неговата банда Soulfly са едни от любимите музикални гости на българската публика. Всеки техен концерт у нас се превръща в енергийна бомба, заредена с мощен звук, адреналин и нестихващо желание да ги слушаш още и още.

В разгара на лятото ни очаква поредната среща с легендарния бразилец и неговите музиканти, на която българските фенове ще чуят на живо знаменитите “Back to the Primitive”, „Inner Spirit“, „Eye for an Eye“, „Prophecy“, “Kingdom”, “Tribe” и много други убийствени хитове.

Съвсем скоро се очаква да излезе и най-новият студиен албум на Soulfly, който ще отбележи 20-та годишнина от издаването на дебюта на бандата – едноименния “Soulfy” (1998).

Името на новия албум все още не е обявено официално, но едно е сигурно - той категорично ще бъде нещо много силно! Както самият Макс споделя, стилът на албума ще бъде „трайбъл траш“ - своеобразна комбинация от трайбъл и груув парчета с перкусии, характерни за ранния Soulfly и бързи дет и траш метъл елементи, които чухме в последния албум на Cavalera Conspiracy 'Psychosis' (2017).

„Опитах да „сглобя“ тези два албума и се получи страхотно! Новият Soulfly е наистина много вълнуващ и мисля, че уцелихме правилната посока. Марк Ризо направи супер откачени сола и по време на записите на целия албум издаваше странни звуци, които запазихме. Изключително съм доволен и от сина ми Зайън, който записа барабаните. Стилът му на свирене ми напомня ранния Дейв Ломбардо, комбиниран с Bad Brains – супер енергични и леко хаотични барабани, които звучат невероятно добре. Мога да кажа, че свършихме чудесна работа!“ - споделя Макс.

Албумът е продуциран от небезизвестния Джош Уилбър, познат от работата си с големи имена като Lamb Of God, Gojira, Hatebreed и Trivium.

В подкрепа на новия албум Soulfly тръгват на голямо турне, част от което ще бъде и шоуто им на 6 юли в София. Гастролът ще премине през почти цяла Европа, като очакваме сериозен поток на фенове от съседни държави за концерта у нас, тъй като само България и Сърбия са балканските страни, включени в графика на турнето.

Ще видим Soulfly на 6 юли в състав: Макс Кавалера, Зайън Кавалера (барабани), Марк Ризо (китара) и Майк Леон (бас).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

МОЛЕЦ представят грандиозен финал на Турне 2024 в зала "Арена София"

Световният шампион по бийтбокс Skiller и гъдуларката Христина Белева с нов музикален проект

Отиде си рок легендата Стив Харли (ВИДЕО)

Британците Tailgunner откриват концерта на U.D.O. в София на 31 март

"Soul Is The Price" е новият видео сингъл от едноименното EP на Bulgarian Cartrader

Джъстин Тимбърлейк издаде албум с 18 песни

Филмът за концерта на Влади Ампов-Графа: Музикантски кеф, следващ световните тенденции

PAIN и Skindred стават част от HILLS OF ROCK 2024

Рокаджиите Bon Jovi издават нов албум (ВИДЕО)

Виктор Костов и Сион Найман ни канят да изживеем "Магията на вариациите"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com