HAVASI обявява втори концерт на 12 ноември в София

2413
HAVASI обявява втори концерт на 12 ноември в София
Снимка: HAVASI

Поради огромния интерес и почти разпродадена зала, унгарският пианист HAVASI обявява втори концерт в София – от 16:30ч., на 12 ноември, в зала 1 на НДК.

Световноизвестният артист е познат у нас отпреди три години, когато направи запомнящ се български дебют. Сега интересът към него е още по-голям, тъй като музикантът пристига с новото си пищно и визуално HAVASI Symphonic Concert Show.

Шоуто пренася публиката в едно увлекателно пътуване през непрестанно разгръщащи се музикални сцени. Различните настроения предоставят на зрителите запомнящо се преживяване, подсилено от най-новите технологии в озвучаването, сценография, осветление, видео и проектиране. Визуализацията е дело на  американския креативен режисьор Брайън Бърк и на френския визуален дизайнер Жил Папан. 

Спектакълът обединява на една сцена соло пианото на HAVASI, изключително талантливи солисти от световната сцена и рок барабани.

HAVASI е един от най-очарователните и атрактивни млади музикални артисти в света днес. Музиката му е иновативна, различна, едновременно свежа, страстна и забавна. Уникалният му музикален стил съчетава дълбочината на класическата музика с ослепителното разнообразие на световната музика и чистата сила на рока.

Той е един от малкото съвременни композитори с харизмата на рок звезда, който може да напълни огромни стадиони като Винер Щатхале, Мерцедес-Бенц Арена в Берлин, Таурон Арена в Краков или Уембли в Лондон.

Възпитаник е на музикална академия „Ференц Лист”, със задълбочени познания в класическите традиции, стремящ се да направи класическите инструменти подходящи за съвременната епоха. Свирил е своите оригинални композиции в най-престижните зали по света - Карнеги Хол в Ню Йорк, Барбикан център в Лондони Операта в Сидни.

Вторият концерт HAVASI Symphonic Concert Show в София e от 16:30ч. на 12 ноември 2022г. в зала 1 на НДК. Билети се продават в системата на Ивентим.  

Видео:

HAVASI — The Storm (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=53UG28poX84

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com