Италианки предлагат брак на 2CELLOS

1874
Италианки предлагат брак на 2CELLOS

Две италианки са сред най-верните фенове на най-успешното инструментално дуо на нашето време 2CELLOS. Освен че харесват музикалните шедьоври, които хърватските чеслисти Лука Сулич и Степан Хаузер изпълняват, Лучия и Паола се надяват да имат възможността и да се запознаят лично с кумирите си, а защо не и да излязат с тях на вечеря.

За последните няколко години двете приятелки от Сицилия са посетили над 20 концерта на музикантите из цяла Европа, включително на четири от изминалите им изяви през миналия месец в Италия – 26 юни в Рим, 27 юни в Борджа, 29 юни в Пистоя и 30 юни в Падуа. Заради натовареното си ежедневие няма да имат възможността да посетят повечето от концертите от предстоящото турне на 2CELLOS в Европа, но вече са си закупили билети за шоуто в София на 4 декември в зала „Арена Армеец“. Според италианската преса Лучия и Паола постоянно се шегували, че искат да предложат брак на Лука и Степан и нищо чудно да се престрашат да го направят именно в България.

2CELLOS с ново видео към песента „May It Be”

2CELLOS изненадаха феновете си с ново видео към песента „May It Be”. Парчето е кавър от саундтрака на „Властелинът на...

Спектакълът е в подкрепа на последия албум на 2CELLOS - Score, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали, но представени в нови аранжименти за виолончело и оркестър. 2CELLOS ще чуем на живо на 4 декември 2017 в зала „Арена Аремеец“.

Билети за концерта, част от световното турне на талантивите музканти може закупите в касите на ОМV, EASYPAY, EPAYGO.BG, THE MALL и EVENTIM.BG на цена от 50 до 110 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com