Избраха любимите български песни за пътуване

27272
Избраха любимите български песни за пътуване
Снимка: iStock/Guliver

В рекордно дълго излъчване на живо – почти 10 часа от импровизираното студио в столична бензиностанция, БГ РАДИО подреди любимите Топ 100 български песни на слушателите си за пътуване.

На първо място се нареди песента "По-полека" на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. На второ и трето място са съответно - "Гълъбо" на Миро и "Рали" на Васил Найденов. На четвърто място е "Ах, морето" на Тони Димитрова, а на пето "Аз и ти" на D2. Следват "Синева" на Диана Експрес, "Мойте кафеви очи" на Мастило, "Закъснявам човек" на Графа, Прея и Печенката и "Моята сила" на Б.Т.Р.

Стефан Вълдобрев издава нов албум с лайв версии на хитовете си

Дългочакваният десети албум на Стефан Вълдобрев излиза на 30 ноември и всъщност е своеобразна best of селекция от най-добрите му песни ...

Ето и какво сподели големият победител Стефан Вълдобрев след новината, че песента му "По-полека" е първа в класацията. "Много съм щастлив и благодаря на всички слушатели, които са гласували за "По-полека"! Първото място ми дава голям стимул за още много нови песни и концерти! Желая на всички да са много щастливи на пътя и винаги да бъдат с най – любимата си музика."

Сред изпълнителите, станали част от първото по рода си излъчване на цяла класация на живо, бяха Вензи, Михаела Маринова, Звезди от Ахат, Димо от PIF, Лора Караджова, Свилен от Остава, Маргарита Хранова, Пепи Писарски от Атлас, Краси от Акага, Б.Т.Р., Дичо, Рут и много други.

Те споделиха пред микрофона на домакина в специалното студио на БГ РАДИО Наско Стоянов много лични и любопитни истории, свързани с преживявания на път – Славчо Николов разказа как представители на КАТ са спрели автомобила на Б.Т.Р. и не са им повярвали, че са група, която бърза за участие, защото нямат певица с тях; Лора Караджова е превърнала колата си във втори дом с играчките и роклите на дъщеричката й Алиса; група PIF винаги пътува с кола за участията си като условието е някой от тях да шофира; а Любо Киров първо преслушва новите си песни в колата си.

Ясни са номинациите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио

БГ РАДИО представи номинациите на слушателите си за юбилейните 15-ти Годишни Музикални Награди. Медията, която традиционно подкрепя и п...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com