Концертът на AYO с нов час и място

37486
Концертът на AYO с нов час и място

Дългоочакваният концерт на изпълнителката AYO на 19 юни (четвъртък) се мести от първоначално обявеното място – зала 3 на НДК в парти център JOY Station.

Клубът не веднъж е приемал на своята сцена международни изявени музикални звезди. JOY Station се намира в Студентски град и разполага с огромна сцена, покриваща всички критерии на талантливата певица.

AYO специално за Actualno.com: Не очаквайте нищо, само неочакваното!

На 19-ти юни, младата германка от нигерийски произход AYO, ще се качи за втори път на българска сцена, в Зала 3 на НДК от 20:00 часа. ...

По молба на организаторите от MOKO Solution, стартът на събитието се отлага с 30 минути – за 20:30 часа, за да се осигури възможност на всички желаещи да се придвижат до JOY Station без притеснения.

Промяната в мястото за провеждане на събитието е по изискване на чаровната AYO, която настоява да е възможно най-близо до почитателите си. "Искам да виждам усмивките по лицата ви, те ме зареждат с позитивна енергия и не мога да си представя да съм далеч от вас. Нетърпелива съм да споделим заедно това преживяване“ – обърна се към българските си фенове талантливата изпълнителка.

JOY Station се намира на ул. „Акад. Стефан Младенов“ №3 в Студентски град. Билети търсете в мрежата на TicketPro на цени от 40 до 70 лева, онлайн на ticketpro.bg, както и на място в JOY Station.

 

Певицата AYO участва във филм за трагичното земетресение в Хаити

AYO се изправя пред предизвикателството да участва в нов филм, който ще се базира на разрушителното земетресение в Хаити.Голямата траге...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com