Концертът на Бочели у нас ще се организира от друга компания

37705
Концертът на  Бочели у нас ще се организира от друга компания

Концертът на Андреа Бочели в България ще се състои. Провокирани от огромния интeрес към билетите за събитието, артистът, неговият мениджмънт и European Event Service решиха да сменят локацията от “Арена Армеец” на стадион “Българска армия”. 31 август се оказа единствената възможна дата.

Поради невъзможността на българския промоутър да осъществи изискванията на легендарния изпълнител, организацията на това невероятно събитие на открито се поема от компанията, която се грижи за проявите на звездата – и най-вече тези в Източна Европа - European Event Service, базирана в Швейцария.

Италианският посланик в България стана патрон на концерта на Андреа Бочели

European Event Service имат удоволствието и изключителната чест да обявят, че Негово Превъзходителство посланикът на Италия в България ...

Важна роля за благоприятния развой на нещата допринесе и добрата воля на самия Маестро Андреа Бочели и неговия мениджмънт, Pentagon Music Management, който се грижи за всичките му участия и бди зорко над професионалната му кариера.

Всички закупени билети до момента за концерта остават валидни без никакви допълнителни заверки. Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и тук и andreabocelli.com/tickets.

 

 

Андреа Бочели и Вероника Берти си казаха "да" на романтична церемония

Тосканският тенор Андреа Бочели сключи брак с дългогодишната си любов Вероника Берти. Двойката си каза "да" на романтична церемония в ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com