Криско: Хорското мнение не ме интересува

64780
Криско: Хорското мнение не ме интересува

Рапарът Криско планира голям концерт в зала 1 на Националния дворец на културата с изцяло жива музика и разнообразни сценографии. „Аз ще бъда първият рапър, който ще напълни зала 1 на НДК“, изрази увереност скандалният изпълнител.

Новата му песен „Било к‘вот‘ било“ събра повече от 2 милиона гледания в YouTube и е естественото продължение на „Видимо доволни“: „Идва нова година, било к‘вот‘ било к‘вот‘ било със старата, било к‘вот било досега, ново начало за всички!“.

СЕМ спира "Видимо доволни" на Криско и Мария Илиева

Парчето „Видимо доволни" на Мария Илиева и Криско с над 8 млн. гледания в YouTube попадна и в полезрението на Съвета за електронн...

Рапърът заяви, че хорското мнение не го вълнува и не обръща внимание на хейтърите: „В България като правиш нещо, няма как да не ти се дразнят някакви хора. Хейтът идва от хора, които се занимават със същото нещо като теб“. Въпреки това Криско има свой фаворит сред колегите си – любимият му БГ рапър е Ицо Хазарта от ЪпсурТ, информират от BG Music channel.

Рапарът не е негативен и към Съвета за електронни медии, който обяви текста на музикалното произведение  ("Видимо доволни")като „неблагоприятно или създава опасност от увреждане на физическото, психическото, нравственото и/или социалното развитие на децата" и заяви, че създалата се ситуация не е нещо повече от „медиен балон“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com