Криско и Мария Илиева счупиха брояча на YouTube

142658
Криско и Мария Илиева счупиха брояча на YouTube

„Видимо доволни” счупи рекордите – само за 24 часа видеото направи 100,000 гледания в YouTube. Дуетът се превърна в категоричен хит още с появата си.

Сингълът получи стотици положителни коментари от феновете, сред които „Хитът на лятото!”, „Супер зарибяваща”, „Уникална песен”, „Криско надмина себе си.”, “Двамата заедно са №1!!”, „Мария е невероятна!” и мн. др.

Мария Илиева представя новата си група в Bedroom Premium

Този четвъртък (10-ти април) Мария Илиева ще представи официално новата си група в Bedroom Premium club, София. Заедно с певицата на ...

„Видимо доволни” е по музика, текст и аранжимент на Криско и е копродукция между Krisko Beats и Stereo Room. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – BASHMOTION.

“Благодаря на целия екип, с който създадохме песента и видеото, както и на Facing The Sun за дигиталната дистрибуция,” сподели Криско. “Щастлива съм от големия интерес и положителната оценка на интернет потребителите,” допълва Мария. Двамата признават, че са “видимо доволни” от фурора, който дуетът им предизвиква още с излизането си.

Лятото се очертава доста натоварен сезон за двамата изпълнители. До края на май феновете ще могат да се забавляват с Криско в клуб Oxygen, Слънчев бряг, на 23.05., а с Мария - на 30.05. в клуб Encanto, Пловдив.

Мария Илиева с концерт в Лондон

На 4-ти април (петък) Мария Илиева ще направи първия си голям концерт в Лондон. На сцената на Clapham Grand на певицата ще партнират ма...

„Видимо доволни” може да бъде видян в интернет на адрес https://www.youtube.com/watch?v=0WN79cA4Cds и http://vbox7.com/play:aa975ae608, а официалният линк за сваляне е http://fts.is/vidimo-dovolni.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com