Megadeth се завръщат в България! (ВИДЕО)

3046
Megadeth се завръщат в България! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Megadeth, една от основополагащите групи в траш метъла, с легендарен статут и милиони почитатели по света, идва за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на Fest Team.

Билетите за концерта на Мегадейв и компания влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 до 11 декември в 11:00 на ticketstation.bg с персоналния код на фен клуба. Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 на цени от 88 до 140 лв.

The Sick, The Dying... And The Dead!

Групата, характерна с техническото си майсторство, амбициозните аранжименти, зашеметяващите китарни сола и нихилистични, но – красноречиви текстове се завръща в България след гостуването си през 2020, за да представи последния си албум "The Sick, The Dying... And The Dead!" и у нас.

За него Дейв Мъстейн споделя: "Поставям този албум спокойно някъде между Countdown и Rust In Peace. Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на Megadeth около Countdown to Extinction, доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на Rust in Peace. Хората сякаш не правят албуми както преди, не правят цялостно произведение на изкуството", продължава Мъстейн.

"Но мисля, че метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр - което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг."

Фронтменът и музикален архитект на Megadeth, Мегадейв, има награда Grammy oт 2017 за албума Dystopia, успя да пребори рака на гърлото, получи лилав колан по бразилското бойно изкуство жиу-житцу и стана дядо в рамките само на няколко години, като не спира да твори и да обикаля с групата си по света. Концертът на Megadeth на Арена София е част от планираното световно Crush The World Tour на бандата за 2024.

Повече информация можете да намерите тук. Билетите за концерта на Megadeth влизат в продажба утре на 9 декември в 11:00 до 11 декември в 11:00 на ticketstation.bg за членовете на фен клуба на бандата. Билетите за всички останали са в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 на цени от 88 до 140 лв.

Megadeth предлагат за най-големите си фенове и възможност за лична среща с тях, снимки и участие в специална сесия Въпроси и Отговори. Повече информация за нея можете да намерите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Пианистът Сергей Бабаян: Диригентът Боян Виденов кара оркестъра да пее заедно с пианото

Чуйте новата песен на Мария Илиева "100 причини" (ВИДЕО)

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com