Най-добрата вечер за годината!

80599
Най-добрата вечер за годината!
Снимка: БГНЕС

Миналата вечер зала „Арена Армеец” приюти вълшебството на авторската музика на Маестро Енио Мориконе и всички желаещи да се докоснат да гениалното изкуство!

Първият концерт на Маестрото мина тържествено и много бляскаво! Екипът на „Ивент Зона” демонстрираха отлична организация и професионализъм, така че и участниците и многохилядната публика да се чувстват уютно и комфортно!

Енио Мориконе дирижира абсолютната музика и в София

10 декември, точно 20.30 часа, светлините в залата угаснаха, диригентската палка замахна и за близо деветте хиляди души в "Арена Арме...

Спектакълът започна точно в 20.30, половин час след предвиденото по настояване на италианския екип, за да могат всички забавени в трафика зрители да заемат спокойно местата си.

Световно признатият Теодосий Спасов и брилянтната прима Сузана Ригачи застанаха редом до Маестро Мориконе, съпроводени лично от него до сцената. Музикантите от Оркестъра и Хора на Класик ФМ радио блестяха в изключителния си професионализъм и вдъхновение.

Маестрото беше видимо доволен и удовлетворен и не пропусна да сподели задоволството си от българските артисти и организаторите от "Ивент Зона".

Първият концерт на Енио Мориконе в България се проведе под патронажа на Италианското посолство и с любезното съдействие на Италианския културен институт в страната.

Последни подробности около тазвечершния концерт на Маестро Мориконе

Още една мечта е на път да се сбъдне. Всички музиканти се готвят усърдно за грандиозното представяне и организаторите споделиха една ма...

Днес точно в 10.30, в Нов български университет ще стартира тържествената церемония по награждаването на Маестро Енио Мориконе с почетната титла „Доктор хонорис кауза” на Нов български университет.

 

 

 

Мориконе: Музиката е такава, каквато аз я искам

Маестро Енио Мориконе присъства на специалната пресконференция в музикалното училище "Л.Пипков", съобщава БГНЕС. Музиката прилича доня...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com