Новият CACAO BEACH CLUB с официално откриване на 30 май в компанията на SANDY RIVERA

16847
Новият CACAO BEACH CLUB с официално откриване на 30 май в компанията на SANDY RIVERA

CACAO BEACH CLUB отваря врати за новия летен сезон след по-малко от две седмици, точно на 30 май. Обявен от престижното списание DJ MAG за един от 7-те най-добри плажни клубове в света, новоизграденият CACAO BEACH CLUB ще посрещне всички гости в напълно нова и свежа обстановка. И тази година клубът ще привлече световния интерес и парти дух с разнообразието и качествения музикален подбор в програмата си. Специално за откриването ще пристигне един от любимите хаус диджеи SANDY RIVERA.

Напълно обновен, свеж, с нова визия и още по-добри условия, осигуряващи пълен комфорт за всички гости, клубът ще отпразнува новото начало. Изцяло нова конструкция, с вградена сцена, LED стени, редизайн на цялото пространство, както и подмяна на цялата озвучителна и осветителна система, очаква всички фенове на електронната музика, красивите морски изгреви и паметните нощи, които се сливат с деня.

Roger Sanchez ще разтърси Cacao Beach на 24 юли

На 24 юли (четвъртък) зад пулта на Cacao Beach в Слънчев Бряг ще застане легендарният диджей и продуцент ROGER SANCHEZ. В навечерието н...

Програмата и този сезон ще бъде наситена и разнообразна, включваща серия от партита с чуждестранни гост диджеи, емблематичния JULY MORNING, както и 12-то издание на най-големия фестивал за електронна музика SOLAR SUMMER.

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете https://www.facebook.com/CACAOBEACH?fref=ts и http://www.cacaobeach.bg/.

Билети на цена от 15 лв. ще се продават на входа на клуба.

 

Cacao Beach Club дава кик-старт на лятото на 14 юни

CACAO BEACH CLUB се завръща за новия летен сезон на 14 юни. На специалното кик-старт парти ще видим и чуем DJ SILVER, DJANE KOKI и 5PRI...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com