Пускат 2000 допълнителни билета за концерта на Бочели

65785
Пускат 2000 допълнителни билета за концерта на Бочели

След преместването на концерта на Андреа Бочели, заради огромния интерес към билетите на стадион “Българска армия”, който ще бъде реновиран до 15 август, бяха осигурени допълнителни 3 500 седящи места, както и 2 000 правостоящи, но се оказа, че и те са недостатъчни, за да могат всички почитатели на Маесторото в България да се насладят на невероятния му талант.

Поради голямото търсене на билети за събитието в София на 31 август от всички ценови категории, от които са останали малки количества, които ще свършат през следващите дни, организаторите от European Event Service решиха спешно да пуснат в продажба 2 000 допълнителни билета.

Бочели ще пее с над 130 българи на сцената

Оркестърът и Хорът на Класик ФМ радио ще партнират на световноизвестния италиански тенор Андреа Бочели на предстоящия му концерт в Софи...

На сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ, които в момента усилено репетират за първото си излизане на сцена на стадион. Към тях ще се присъединят сопрано Светла Василева и китаристката Магдалена Калчева, която е част от кросоувър дуото CARisMA и е лично откритие на Маестро Бочели.

Всичко това несъмнено ще превърне концерта на 31 август на стадион “Българска армия” в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас през последните години. Затова и огромният интерес от страна на родната публика не е никак необичаен. Маестро Бочели вече обеща да изпълни най-големите си хитове, както и сцени с хор из оперите „Трубадур“ и „Травиата“ от Верди, песни от албумите Incanto, Passione, Sentimento и Vivere.

Билети за концерта на Андреа Бочели все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.

Италианският посланик в България стана патрон на концерта на Андреа Бочели

European Event Service имат удоволствието и изключителната чест да обявят, че Негово Превъзходителство посланикът на Италия в България ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com