Родопските гайди свириха Smoke on the Water на Deep Purple в метростанция

7105
Родопските гайди свириха Smoke on the Water на Deep Purple в метростанция

Валя Балканска и родопските гайдари изненадаха тази сутрин забързаните минувачи в метростанцията пред Софийския университет с класически флашмоб и култово изпълнение на “Smoke on the water” на Deep Purple.

Парчето ще бъде изпълнено отново на 11 май в ЗАЛА 1 на НДК, когато към тях ще се присъединят и шотландските гайдари RED HOT CHILLI PIPERS.

Red Hot Chilli Pipers със специален поздрав за българската публика

Шотландците RED HOT CHILLI PIPERS, които пристигат за първи път у нас за откриването на „20-ти САЛОН НА ИЗКУСТВАТА“ в НДК н...

С уникалния концерт ще бъде даден старт на 20-то издание на Салон на изкуствата, съобщи директорът на НДК Мирослав Боршош, за когото “това е страхотна възможност на една сцена да се съберат два свята, да създадат обща енергия, да зарадват публиката и да докажат, че изкуството обединява”.

"Българската гайда е сакрален инструмент, който трябва да се чуе и усети от всеки. Редно е да се знае, че музиката е тази, която дава кураж и свобода на всички. Българската музика и фолклор са нещо уникално, с което може да се достигне до небесата", каза космическият глас Валя Балканска.

Билетите за шоуто на RED HOT CHILLI PIPERS със специалното участие на Валя Балканска и родопски гайди на 11 МАЙ В ЗАЛА 1 НА НДК, са в продажба на цени от 30 до 60 лв., според мястото в залата. Те могат да бъдат закупени от касата на Билетен център в НДК и ексклузивно - в мрежатa на Ticketportal.bg, касата на зала “Арена Армеец”, верига магазини на Office1Superstore, Booktrading, книжен център “Гринуич”, магазини “На Тъмно”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com