Рок легендите Deep Purple разкриха песните от лимитираното EP "Time for Bedlam"

1892
Рок легендите Deep Purple разкриха песните от лимитираното EP "Time for Bedlam"

Една от най-великите рок групи в музикалната история DEEP PURPLE зарадва многобройните си фенове, като разкри кои са песните в предстящото им EP “Time for Bedlam”. Лимитираното издание включва четири парчета, които родните фенове ще имат уникалната възможност да чуят на живо по време на прощалния концерт на легендарните музиканти на 14 май в столичната Арена Армеец.

Освен едноименната “Time for Bedlam”, сингълът включва още и неиздавани записи на рок иконите, като инструменталната версия на "Uncommon Man". Емблематичната английска формация споделя с меломаните и парчето “Paradise Bar”, което няма да бъде включено в албума “inFinite”. Сред изненадите в новото EP на Deep Purple е и версия от архива на Иън Пейс на новата “Hip Boots”. Песента е записана по време на репетиция на култовата рок банда, малко преди музикантите да влязат в студиото. “Time for Bedlam” влиза в продажба на 3 февруари и вече предизвика огромен интерес.

Рок легендите Deep Purple с епичен прощален концерт в София на 14 май

Една от най-великите рок групи в историята на музиката DEEP PURPLE ще разтърси София с грандиозен концерт на 14 май в Арена Армеец. Епи...

С нови и нечувани до този момент песни, както и с всичките си неостаряващи хитове, легендите Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри ще разтърсят Арена Амреец. “Дългото сбогуване” на пионерите на хард рока няма да мине без изненади. На сцената на най-голямата зала в България ще излязат и специални гост-звезди, които за момента се пазят в тайна.

Прощалният концерт на легендите е на 14 май от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 60 до 100 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за шоуто можете да намерите ТУК! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com