X
 
 

SATYRICON ще е специален гост на последния концерт на SLAYER в България

1739 0
SATYRICON ще е специален гост на последния концерт на SLAYER в България
Легендарната блек метъл банда от Норвегия Satyricon се присъединява към Slayer за последния им концерт в София!

Концертът на Satyricon ще сбъдне една дълго мечтана среща на българските фенове с култовите норвежци, които идват за първи път на родна земя. Когато говорим за екстремната сцена на Норвегия, няколко имена се открояват ярко. Това на предвожданата от Sigurd "Satyr" Wongraven и Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad банда Satyricon.

Последен концерт на Slayer в България

През януари 2018 г. траш титаните Slayer съкрушиха метъл феновете по цял свят след като обявиха, че ще се оттеглят от сцената след маща...

С тези две знакови фигури, които са в състава й от 1993г. и до  днес, Satyricon винаги остават верни на собствените си творчески търсения и продължават да са оригинални и да бъдат себе си след 25 годишна история. Satyricon e банда, която не е идвала никога в  България, банда, която представя не много силно застъпен стил в концертната програма на страната ни, какъвто е блек метълът, банда, която е едновременно магнетична и агресивна и стои атрактивно на сцената, като се харесва и на истинските фенове, и на ширко скроени метъли с по-разкрепостено усещане за метъл жанра.

Ето защо избрахме да поканим Satyricon за специални гости на последното завинаги шоу на титаните Slayer в София на 11 юли в Парка на летище София и сме сигурни, че това ще е историческо събитие за цялата метъл общност в България.

Поради многобройните запитвания на фенвоете за отделена фен зона пред самата сцена на концерта, съобщаваме че, след съгласуване с мениджмънта на Slayer, ще бъда изградена подобна зона - FRONT OF STAGE за ограничен брой хора. Всички закупили билети с Приоритетeн Достъп / Priority Access/ ще имат достъп в нея.

Билети за последния концерт на Slayer в  България, със специални гости Satyricon можете да закупите по следните начини:

Slayer обявиха прощално турне

Траш метъл бандата Slayer обяви, че се отказва от сцената. Легендарната група ще проведе прощално турне през 2018-а. Все още обаче не с...

Онлайн Билет от ТУК  от системата на PaySera/

По куриер с наложен платеж с поръчка на 0886 126 995

На каса: само от Магазин на Тъмно /ул. Иван Вазов 13, София/

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители