SOLAR SUMMER 2017 продължава с Pan-Pot и Jamie Jones

2694
SOLAR SUMMER 2017 продължава с Pan-Pot и Jamie Jones

След успешното откриване на SOLAR Summer 2017, на което присъстваха хиляди фенове заедно с легендарните Nicole Moudaber и Richie Hawtin, идва време и за следващия техно уикенд. 4-ти и 5-и август ще бъдат много специални за всички любители на електронната музика, защото YALTA CLUB ще ни срещне с трима вълнуващи артисти от световната сцена. В петък ще танцуваме под звуците на берлинското дуо Pan-Pot, а в събота ще се отпуснем с мелодичното техно на Jamie Jones. Локацията е повече от ясна – Cacao Beach Club.

Pan-Pot никога не са разочаровали българските си фенове. Тасило и Томас ни предоставиха два незабравими сета по време на Solar Easter Trinity 2016 и 2017, а сега е време да ги чуем и в една по-различна обстановка, а именно на българския плаж. Гостуването на Pan-Pot на SOLAR Summer е още по-емблематично, защото тази година се навършват 10 години от издаването на дебютния им албум Pan-O-Rama, който през 2007 г. даде старт на кариерата им. Очаква ни необикновен петък, в който дуото отново ще ни гмурне в дълбините на техното чак до изгрев.

В програмата за 4 август (петък) ще има и силно българско участие в лицето на Philip Chernikov.

В събота зад пулта на Cacao Beach Club ще се качи един от лидерите на модерното хаус звучене – Jamie Jones. След сета му по време на Solar Easter Trinity 2016, нямаме търпение да чуем отново мелодичната му музика, която е може би най-подходящата за локацията на SOLAR Summer. Точно както култовите му партита на Ибиза – Paradise, събота ще се превърне в рай за феновете на качествената музика, красивите изгреви и споделените моменти.

Лятото идва! Започва SOLAR Summer 2017

Следващият петък, 28 юли, ще бъде дадено официалното начало на истинското лято, когато започва традиционният фестивал на YALTA CLUB - S...

На 5 август (събота), компания на Jamie Jones зад пулта ще правят не един, а двама от най-успешните български диджеи, а именно Liubo Ursiny и Diass.

Подробности за фестивала може да намерите на Фейсбук страницата на YALTA CLUB , както и на www.yaltaclub.com

Билети за SOLAR Summer могат да бъдат закупени от OMV, YALTA CLUB и на ЕVENTIM.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com