Съли Ърна започна европейското си турне

890
Съли Ърна започна европейското си турне
Снимка: Кантус Фирмус

Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна започна вчера своето голямо европейско турне. Вокалистът гостува на Стария континент с цялата си група за солови проекти, в която участват още Тим Терио, Тай Замора, Дейв Стефанели, Крис Декато, както и страхотната вокалистка Лиса Гайър, чието участие в концертите беше обявено наскоро. Първата спирка от пътуването беше белгийската столица Брюксел, където снощи Съли възпламени зрителите в зала La Madeleine.

„Бяхте страхотна първа публика! Благодарим ви, че ни приехте“, написа Съли в своя Facebook профил. Постът е събрал над 1100 харесвания и възторжени отзиви от почитатели.

Европейското турне на Ърна включва още градовете Амстердам, Хамбург, Стокхолм, Осло, Берлин, Вроцлав, Лодз, Москва, Санкт Петербург и Лондон. Най-мащабното събитие от цялата поредица концерти ще бъде шоуто в София на 26-ти септември в зала „Арена Армеец“ от 20:00 ч. Събитието, което се организира от „Кантус Фирмус“, ще отбележи 11-тия рожден ден на радио Z–Rock.

В репертоара за концерта са включени песни от соловите албуми на Съли Ърна, специални версии на любими парчета на Godsmack, както и няколко музикални изненади. В момента все още има ограничено количество билети за събитието в секторите „на терен“ с цени от 50 лв. и 70 лв., както и седящи места. Билетите се продават онлайн на Ticketsbg.com и в мрежата на Eventim, както и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“.

За „Кантус Фирмус“

„Кантус Фирмус“ АД е една от водещите концертни агенции в България. До момента тя е организирала над 600 концерта на български и чуждестранни артисти. Сред най-успешните проекти на агенцията са „Европейски музикален фестивал”, който се провежда ежегодно в София от 2000-та година и Sofia Jazz Peak, на който са гостували музиканти като Джордж Бенсън, Ал Жеро, Маркъс Милър, Ренди Крофърд, Джо Семпъл и др.

През 2002 г. агенцията създава Оркестъра на Класик ФМ радио, който разгръща своята дейност предимно в циклите „Концертмайсторите” и „Музиката на Америка“. Съставът е партнирал на световноизвестни музиканти като Джошуа Бел, Енио Мориконе, Андреа Бочели, Ричард Клайдерман, Найджъл Кенеди, Мидори, Вадим Глузман, Максим Венгеров, Мишел Льогран, Пинкас Цукерман и др. През 2014 г. „Кантус Фирмус“ представи 4 концерта от програмата на фестивала „European Cultural Days“ във Франкфурт на Майн (Германия).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Стинг, Deep Purple и Алис Купър на джаз фестивала в Монтрьо

Иво Димчев на най-големия фестивал в Словакия заедно с Queens of the Stone Age и още звезди

Миро направи впечатляващ The Grand Finale в "Арена София" (СНИМКИ)

МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com