Този уикенд LOST GIPSY LAND Festival 2021 ще потопи публиката в уникална магическа приказка

12611
Този уикенд LOST GIPSY LAND Festival 2021 ще потопи публиката в уникална магическа приказка
Снимка: Lost Gipsy Land

От 27 до 29 август 2021, живописната и дива горска резиденция BEDOUIN, разположена в полите на величествената Стара планина – Централен Балкан, отваря вратите си за LOST GIPSY LAND Festival 2021! Мащабното фестивално тридневно събитие ще събере всички български и чуждестранни фенове на качествената електронна музика и допълващите атрактивни дневни събития и ще ги пренесе в една уникална концептуална магическа атмосфера, създадена с много вкус и притежаваща уникален бохо стил.

Програмата, която тази година е по-мащабна и разнообразна отвсякога включва една главна, музикална сцена с атрактивна програмация, специална холистична сцена, на която ще се случат множество интересни пърформънси, уъркшопи и театър, атрактивен “хипи“ базар с авторски концептуални произведения, фууд корнер с изкусителни ястия, както и обособена къмпинг зона, оборудвана с всичко необходимо за посетителите. Като допълнение към всичко това, публиката ще получи и уникалната възможност да се наслади и на кристално чистите водопади и вирове на р. Росица, която също влиза във фестивалната зона.

На музикалната сцена, в трите фестивални дни и нощи ще се изявят цял куп утвърдени родни имена от родната електронна сцена. От петък до неделя ще танцуваме под опияняващите ритми на ADJMALL, BO YOUNG, DIASS, GEORGI A., GEORGE QUEST, LATINO KOPELES BAND, PETER C, KOI LOPA, MA'AG, MATIZZE, NEENAH, UMOYA, SLAV, VITA, WACKY MONKS. Майсторите зад пулта ще предложат най-доброто от качествения електро, диийпхаус, диско и чилаут звук и ще се погрижат музикалният фон да бъде неспирен фон на магическото природно тридневно приключение.

Паралелно с това, холистичната “Serendipity”сцена ще предложи изключително разнообразни и атрактивни забавления сред които: Работилници за масаж и по макраме; гадаене по системите Human Design и Points of you; Афро танци, водени от Силвия Якорудска; духовни практики по Хранене с майндфулнес с водещ Красимир Добрев, звукова терапия с гонг, какаова церемония, холотропно дишане, театър и още много атрактивни активности!

През цялото време посетителите, които биват приветствани да заповядат облечени по начин, по който най-добре биха могли да изразят себе си, ще могат да се насладят на уникалните мащабни арт инсталации, превърнали се в характерна и вълнуваща част на Lost Gipsy Land.

„Lost Gipsy Land e концептуален фестивал, който изпълва с живот гората на Централен Балкан и ни обединява под горящото августко слънце с една единствена цел - да се свържем помежду си чрез енергия, музика и любов. Lost Gipsy Land е колективен сън, в които царува свободата на духа и тялото; невидим храм, в който можеш да надникнеш по-дълбоко в себе си; магичен свят, в който мислите и чувствата управляват материята“, споделят организаторите на събитието от Bedouin.

Билети - https://bedouin.bg/lost-gipsy-land/ 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com