X
 
 

Георг Спартански: Държавата не може или не иска да се справи с купуването на гласове

2298 1
photo of Георг Спартански: Държавата не може или не иска да се справи с купуването на гласове
Снимка: actualno.com/Ангел Атанасов
В Плевен втори мандат печели Георг Спартански. При обработени 100% от протоколите той има 50.6% подкрепа.

Пред репортера на БНТ Елиана Димитрова Спартански заяви, че държавата трябва да се справи с проблема с купуване на гласове, като даде пример за манипулиран вот в село Буковлък.

Орди от човекоподобни се вихрят и купуват масово гласове

Така преизбраният кмет на Плевен Георг Спартански коментира пред bTV манипулациите в изборния ден. кметът на Плевен Георг Спартански к...

Той посочи, че това не е изолиран случай, а се е превърнало в практика. "Във всяко населено място има по един Буковлък.

Въпросът е дали държавата няма сили да се справи с този проблем или просто не желае. Ако е второто значи са намесени различни интереси, които нямат нищо общо със закона и морала."

Той разкри кое ще е първото нещо, което ще направи за Плевен. Спартански обеща, че ще продължи да работи прозрачно, честно и в диалог с гражданите.

"Безработицата е 4.7%, което е доста под средното за страната и не го казвам аз, а го казва НСИ. Миналата година открихме предприятие на немска фирма, което е с 2000 работни места.

Както на първи тур - голяма подкрепа за ГЕРБ в секции в София, известни с ромския вот

Точно както и на първи тур, в известната вече секция 224611075 в "Красна поляна", в непосредствена близост до „Факултета”, ...

Не е необходимо сега да изреждам и другите инвестиции, които са направени. Не мисля, че Плевен трябва да влиза в тази мантра, че видите ли градът загива. Градът е нормален", заяви Георг Спартански.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Мутрите инвестират в изборите защото очакват огромна възвръщаемост на средствата. Полицията не може да спре това защото материята е хлъзгава и недоказуема. Освен това могат да бъдат натопени невинни хора. Купуването и продаването на гласове може да бъде спряно САМО, ако бъде пресечена корупцията в държавата и в частност в общините. Тогава няма да има незаконна възвръщаемост на мръсните средства и виж още ›› мутрите сами ще изгубят интерес към изборите! АМА КОГА?!
missing image
Разкриха от какво е починало 3-годишното дете

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев получи предварителен доклад от проверката на дейността на трите лечебни заведения - Специализираната...