Проф. Румен Гечев: БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на Плевен Георг Спартански

1955
Проф. Румен Гечев: БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на Плевен Георг Спартански
Снимка: БГНЕС

Резултатите от първия тур на изборите за местната власт показват все по-силни тенденции за промени в балансите на властта и сериозно подкопаване на доверието в правителството на „сглобката“. Това се чете и от гласа на избирателите в нашата Плевенска област. Това се казва в позиция на депутата от БСП Румен Гечев

"БСП следва неотклонно своята позиция на партия, която е категорично против безпринципната политика на „сглобката“, която продължава да прави тежки компромиси с националните интереси и във вреда на жизнения стандарт на българите. Ясно е, че резултатите от местните избори оказват силно влияние не само върху местната власт, но и върху общите политически процеси, които от своя страна предопределят политиките и финансирането на регионално и местно равнище.

На балотажа в неделя членовете и симпатизантите на БСП ще подкрепим нашите кандидати за кметове на общините  Левски, Искър и Никопол. Оспорвана битка предстои  в областният център гр. Плевен. Категоричната позиция на БСП срещу модела на управление „ГЕРБ“ прави естествена подкрепата ни за независимият кандидат г-н Георг Спартански. Убеден съм, че той притежава значително по-голям опит и квалификация, за да управлява общината през следващите четири години. Още повече, че при тази силна раздробеност на политическото представителство в Общинския съвет, ще бъде от ключово значение способността на Кмета да прокарва политики и решения, които са в интерес на всички граждани. Г-н Георг Спартански е определено по-добрият избор в условията на тези предизвикателства", категоричен е Румен Гечев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com