Безумец трови домашни кучета в Пловдив

9004
Безумец трови домашни кучета в Пловдив

Със заплашителни бележки по вратите на гаражи осъмна в първия ден на годината пловдивският квартал Изгрев, предаде БГНЕС.

Неизвестният "терорист" съобщава, че е оставил отрова за "помиярите". В Пловдив бездомните кучета, обаче, отдавна не са проблем, а бележките очевидно са адресирани до собствениците на домашни кучета. На третия ден от новата година бележките са свалени, но из квартала се говори, че има отровени животни.

Заради пиратките по празниците най-често се губят домашни любимци

В периода между Коледа и Нова година има най-много изгубени домашни любимци. Това сочат наблюденията на специалистите от българския о...

В друг пловдивски квартал „Кършияка” пак бележки, този път от любители на кучетата, предупреждават за пет убити животни с отровата ланат. Тя предизвиква епилептични гърчове, а животното издъхва до половин час. От уста на уста се разказва за жена, която извела кученцето си на разходка и то починало на връщане. lВ бележките, залепени до кучешките площадки, се говори за повече от пет отровени кучета в Кършияка. Страхът сред хората, които отглеждат кучета, расте. Засега не е ясно дали полицията работи по въпроса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com