X
 
 

Скандал в Пловдивска детска градина - използвано ли е дете за битка за власт?

998 0
photo of Скандал в Пловдивска детска градина - използвано ли е дете за битка за власт?
Снимка: БГНЕС
Пореден случай на напрежение в детска градина – този път в Пловдив. Става въпрос за детска градина "Мир".

Какъв е случаят? Подадена е жалба от родители, че синът им бил каран да мие тоалетната за наказание. Жалбата е срещу две служителки на градината, включително възпитателка.

Бащата, опитал да убийе 7-годишния си син, отива в психиатрия за лечение

Настаняват за лечение в психиатрична болница във Варна мъжа, направил опит да убие 7-годишното си дете. Това става ясно от решението на...

Днес сутринта, обаче, родители се събраха пред градината, за да защитят служителките. Мнението на тези родители е, че директорката на градината не се е справила със задълженията си в управлението на персонала. "Директорката излъга 25 родители, че ще си подаде оставката, но не го направи", каза една от майките, която беше категорична, че събралите се хора искат да защитят учителите, защото са доволни от тях. Родители твърдят и, че въпросното момченце – Любчо, било по-агресивно и проблемно, но нещата, според тях, вървели като цяло нормално.

"Не съм карала Любчо да мие тоалетната, не мога да принудя тези деца нещо против тяхното желание, те се обучават по метода "Монтесори", заяви служителката, която е обвинена. Тя беше представена с името леля Стефи от БНТ. Въпросната служителка твърди, че била принудена от директорката да си подаде молбата за напускане.

Директорката в момента е в отпуск по болничен, а Пловдивска община разпореди пълна проверка.

"Искаме хората да разберат, че проблемът е директорката, няма проблем с детето", категорични бяха протестиращи родители, които твърдят, че за два месеца директорката "подготвила" доста хора да напуснат.

Дете почина в Добричко, все още не е напълно ясно дали е заради храна

Третокласник от село Кардам почина, а 11-годишната му сестра е в тежко състояние в болницата в Добрич, най-вероятно заради натравяне с ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално